Xactimate Training – Slik bruker du Square Break-verktøyet

Av | januar 11, 2022

For de av dere som sjelden har brukt Xactimate, eller som bare estimerer ordrelinjer, kan det være lurt å ombestemme seg. En av de mest nyttige funksjonene til Xactim i programvaren var muligheten til å utføre grafisk estimering eller «dra og slipp estimering».

Så vidt jeg vet, er det fortsatt ingen forsikringsselskap som lar deg gi et tilbud uten noen form for tegning av rommet, forhøyningen eller taket. Så med det sagt, når du lærer grafisk estimering, vil det gjøre ting mye enklere når du skriver anslaget ditt.

En av nøklene til å kunne sette pris på grafisk er muligheten til å bruke ulike verktøy som var inkludert i programvaren. Et av disse verktøyene er firkantbrytende verktøy, vårt fokus vil være her.

De firkantbrytende verktøy det står: et verktøy som brukes til å dele større firkanter i mange mindre firkanter. Dette verktøyet er veldig nyttig når du prøver å legge til en garderobe til et rom, eller enda mer når du prøver å legge til et nytt rom. Square break-verktøyet lar deg flytte til hvilken som helst vegg du velger og bryte den veggen når som helst du vil.

På grunn av muligheten til dette verktøyet, kan du raskt manipulere et rom for å gi rommet en fullstendig ikke-firkantet eller rektangulær form. På denne måten legger du til en offset eller en garderobe, eller et helt nytt rom.

Når du velger veggen du vil bryte, er neste nøkkel å velge bruddpunktene. Når du prøver å bryte en vegg, kan du starte fra hjørnet eller starte der du vil. Hvis du ikke starter i et hjørne, vil du lage en trippel pause i et rom i stedet for en dobbel. Dette lar deg trekke eller skyve hvilket som helst av de tre punktene i pausen til ønsket bredde, noe som vil skape en forskyvning.

Hvis du nå holder nede kontrolltasten mens du utfører den siste handlingen, vil du opprette et helt nytt rom i rommet der du jobber.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *