Vi er atskilt og min ektefelle har sluttet å bære giftering. Mitt betyr fortsatt noe for meg

Av | oktober 13, 2021

Dette er spørsmål som folk som ikke ønsker å skille seg fra ektefellen ikke prøver å svare på. De vil ofte bli skremt av tilstanden i ekteskapet eller ved å spørre om de vil få skilsmisse eller ikke. De vet ikke svarene på disse spørsmålene, og de vil egentlig ikke tenke for dypt, eller til og med snakke om dem.

Et symbol som bringer disse følelsene og konfliktene til syne er giftering. Mange tror at du fortsatt bør bruke den. Jeg er en av disse menneskene. Min mening om dette er at når du er separert, er du fremdeles gift. Og brudeparet bærer vielsesringer. Jeg tror det er en grunn for paret å skilles og skilles, og derfor bør de handle deretter.

Ikke alle er enige med meg. Noen fjerner ringen så snart det er indikert at de er skilt eller gått utenfor. De føler at påkledning ikke er ekte, og når de ikke gjør det, vil de late som om ting er i orden.

Dette kan føre til konflikter når ektefeller føler seg annerledes om dette problemet. Noen vil forklare, «Jeg har ikke tenkt å bli kvitt gifteringen, men mannen min har allerede tatt den fra meg og knust hjertet mitt. Jeg er bekymret fordi det betyr at han vil lete etter andre kvinner på tidspunktet for separasjonen vår eller han gjør det. Jeg nevnte disse tingene for henne, men hun sier at jeg reagerer. Hun sier at hun ikke vil kle seg. Jeg forstår ikke. Jeg kunne aldri ta av meg. «Jeg» Jeg er fremdeles håpefull om at vi en dag kommer overens. Og jeg vil ikke invitere folk til å spørre meg hvorfor jeg ikke kler meg. Jeg vet ikke hvordan jeg vil svare på disse spørsmålene uansett. Dessuten er det ingen sak . når ringen er skilt? «

Jeg kjenner ingen regler. De fleste par bestemmer dette ut fra hvordan de føler det den gangen. Jeg forstår hvorfor du er sint. Du føler at din manns uvilje til å bære ringen er veldig tegn på hans intensjoner. Du kan ha rett i dette, men jeg ville ikke være livredd. Folks følelser kan endres sammen med separasjon. Ikke alle har en ring hele tiden.

Ærlig talt, det er tider når jeg ikke bruker ringen, selv om mannen min og jeg har vært venner en stund. Det har ingenting å gjøre med mine følelser om ekteskap. Jeg gjør det av praktiske årsaker, og jeg har aldri vært foruten det i det lange løp. Når jeg trener, svetter jeg. Når jeg lager mat kommer maten inn. Og når jeg dusjer, skaper det såpe. Så jeg tar den av hele dagen. Noen ganger glemmer jeg å sette den på igjen. Dette betyr absolutt ikke at jeg ikke er forpliktet til mannen min eller at jeg leter etter andre menn. De er begge så langt fra sannheten at det er nesten latterlig.

Jeg tror at ikke alle som alltid bærer ringen min har dårlige intensjoner, men du kjenner din manns ring mye bedre enn jeg.

Jeg vet ikke om du kan tvinge henne til å bære en ring. Og det kan absolutt ikke tvinge deg til å falle for din. Jeg vil også tro at jo flere ting du gjør med det, jo mer bestemt vil det være å ikke bruke det, noe som sannsynligvis ikke er noe som vil skje.

Selvfølgelig er hver situasjon annerledes, men jeg mistenker at den beste handlingen kan være å uttrykke fortvilelsen din slik at du føler deg klar og deretter fortsetter og ser hva som skjer. Som jeg sa, endres folks følelser ofte under segregering. Det kan være at han vil komme vekk fra deg en stund, men da kan han endre tonen når han ser at han er ensom eller kanskje etter å ha innsett at han har lest en ganske feil situasjon.

Jeg vet at det gjør vondt. Men jeg tror det kan være feil retning for oppmerksomheten din hvis du fokuserer på det akkurat nå. Ringen er et symbol på ekteskapet ditt, men det er ikke selve bryllupet ditt. Og det er det viktigste akkurat nå. Hvis du lager et stort problem mer enn én gang etter å ha fortalt følelsene dine om det, vil du fokusere på et sekundært problem. Og du vil fokusere på det som virkelig er viktig, og prøve å bygge opp igjen. Ja, hun er bekymret for ikke å klare å kle seg. Men det er sannsynligvis større problemer som trenger din oppmerksomhet litt mer. Hun eksperimenterer også med å se hvordan det føles å ikke ha på seg en ring. Han kan virkelig finne ut at han ikke forestilte seg den positive opplevelsen han hadde. Og han kan sette den på igjen uten å måtte gjøre så mye med det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *