Verizon Wireless og "Lyd tilbake" Tonetoner

Av | oktober 14, 2021

Verizon Wireless reagerte på den rasende tonen som skjer i mobiltelefonindustrien. I stedet for å gå med strømmen som alle mobiltelefonprodusenter opplever, har Verizon kommet over motsatt tone.

Den omvendte ringetonen er i utgangspunktet tonen i musikk som den som ringer hører fra den elektroniske siden. Som eier av mobiltelefonen din kan du velge musikken du vil erstatte standardtonen som folk hører når du ringer. Så i tillegg til å nyte musikken når andre ringer, vil innringere kunne lytte til musikk mens de venter på at du skal hente den.

Selv om bakgrunnstonene har eksistert en stund, var det Verizon Wireless som begynte å lykkes i USA.

Verizon Wireless introduserte først denne ideen om toner i dagene da de var i den høyeste tonen. I et forsøk på å få forskjellige perspektiver på ringetonen fra alle de store mobiltelefonselskapene, bestemte Verizon seg for å endre måten bølgen gikk på. Så de designet ferdighetene til å gå tilbake slik at folk kunne endre seg.

Som ringetoner for mobiltelefoner, har det blitt en av de mest populære og verdsatte tjenestene som noen gang er nådd på telefonmarkedet. Nesten alle er villige til å betale ekstra kostnad som følger med å motta Verizon Wireless ringetoner. Og hvorfor ikke? Ringetonen er den peneste.

Verizon Wireless var smart nok til å starte en trend innen ringetoneteknologi og presentere den i en tid da folk var lei av ringetoner. Saken med tonen er at de blir kjedelige når du hører dem hver dag. Ikke bare det, det er alltid et ønske om å bytte fra en musikk til en annen etter å ha lagt til nye sanger i spillelistene. Dette etterlater folk motvillige til å søke etter de de definitivt vil ha.

Med Verizon Wireless -toner elimineres noen problemer, da eiere ikke vil kunne høre tonene igjen. For innringere gir enhver sang en god sjelefred til standardtonene de hører på telefonlinjer hjemme og på kontoret.

Bakgrunnen for tonene kan være verdt ventetiden. Det er som å høre på radio eller stereo. Det ville ikke være tålmodighet for de hvis ører er slitne av det konstante oppstyret. Alt de trenger å gjøre nå er å lytte til hva de leker med mobiltelefonen mens de venter. Det kan sies at å lytte til god musikk kan være morsomt. Når du er nedsenket i tonen, skjønner du ikke at det du ringer har latt deg vente lenge.

Ryggraden i Verizon Wireless -toner er et viktig fremskritt som mange fortsetter å bruke så langt. Det som skiller den fra ringetonen er at du ikke trenger en ny modell eller avansert mobiltelefon for å dra nytte av denne tjenesten. Det vil bli gjort av ethvert merke eller mobiltelefon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *