Treningssporingsenheter: En livslang idrettsutøver prøver og kommer imponert ut

Av | november 9, 2021

INTRODUKSJON

Det er tre typer brukere av moderne treningsutstyr: tidlige brukere, ikke-adoptere og bortkommen adoptere. Et av de mest populære treningsutstyrene i løpet av mitt lange liv, i tillegg til 50-tallets hjulskøyter som ble strammet med en skiftenøkkel, dukket opp først rundt 2007. Dette skulle være Fitbit. Denne enheten er en stor suksess: Selskapet har solgt mer enn 100 millioner enheter til mer enn 28 millioner mennesker. Jeg var ikke-adopter, inntil helt nylig. Jeg var for alt som ville røre folk, men jeg forstod ikke verdien av en enhet for å motivere eller spore aktivitet. Jeg drev med trening, kondisjon og de ulike formene for utholdenhet i atletiske konkurranser, bajset, ertet og avviste sporingsbevegelser som en distraksjon og en plage. Jeg trente nesten daglig i over åtte tiår, og jeg kan ikke huske at jeg ønsket at jeg hadde en aktivitetsmåler.

EN ÅRSREGNSKAP

Etter å ha oppdaget at helseforsikringsselskapet mitt ville tilby en sporingsenhet på $ 160 gratis, bestemte jeg meg for å prøve vettet.

Voila! Etter en dag eller to med å ha på meg dette attraktive, komfortable og fantastiske vidunderet av moderne Fitbit Versa Lite-teknologi, har jeg blitt en spiss.

En Fitbit er et av mange trinnsporingsprodukter, som vanligvis bæres på håndleddet som en klokke. Hvis du er nær min gamle gruppe, kan enheten i utgangspunktet minne deg om Dick Tracys toveis håndleddsradio. I så fall, glem det! Vi har kommet langt fra Dick Tracys whiz bang tegneserieverktøy. Denne klokken fra 1931 er en forgjenger fra bronsealderen sammenlignet med Fitbit som er verdig Large Hadron Collider (LHC), kunstig intelligent/romalder.

Ikke alle har imidlertid godt av mer trening. Faktisk kan superpersonlignende idrettsutøvere som driver med fantastiske utholdenhetsprestasjoner dra nytte av en revers og antipas Fitbit-enhet som motiverer, sporer og belønner ikke-trening! Det ville være nyttig i perioder hvor idrettsutøvere drar nytte av å ikke ta unødvendige skritt, eller til og med stå opp når de kanskje ligger nede, og gjenopprette den utmattede kroppen sin til den utmattende testen av konkurranse fra kravene fra hver ny dag.

BEGRENSNINGER

Dette gjelder tre ukers Tour de France-ryttere. I følge en nylig artikkel i Wall Street Journal er det å gå eller stå når vi ikke sykler praktisk talt et kjetteri for tursyklister. De trenger hvile mellom etappene. Disse utholdenhetsvidunderbarna tåler 21 brutale etapper langs 2164 miles, inkludert fjellklatringer. De fokuserer på å spare energi når de ikke er på syklene; de nærmer seg ikke 10 000 skritt totalt gjennom hele løpet. (Kilde: Joshua Robinson, How to Exhaust a Tour de France Racer: Ask Him to Take a Walk, Wall Street Journal, 17. september 2020.)

I en av sine mange seire (alle tapte på grunn av juks) tilbakela Lance Armstrong 2232 miles langs Touren på 86 timer, 15 minutter og 02 sekunder, med en gjennomsnittshastighet på 25,9 mph. Forestill deg ham det er gutten sin det gratulasjonsmerker som en Fitbit ville gitt ham for en bragd som dette? Dessverre gikk den tapt, på grunn av den nære sikkerheten om at Tour-løpere og andre profesjonelle idrettsutøvere har andre mer konsistente beregninger å forholde seg til, for eksempel treff, mål, touchdowns, tid, poeng og så videre.aktivert. Vanlige dødelige kan imidlertid ha det gøy og motivere oss med jakten på 10 000 skritt om dagen (gullstandarden for Fitbit-brukere), hjertefrekvens, forbrente kalorier, flater som skaleres, områder som er reist og så videre.

PERSONLIG ERFARING MED EN FITBIT

Jeg har alltid trent regelmessig, som allerede nevnt, men å spore aktiviteten er en ny opplevelse. Det er motiverende å ha en komfortabel lesing av data som antall skritt tatt, maksimal og gjennomsnittlig hjertefrekvens, forbrente kalorier, tilbakelagt distanse, trapper med mer. Den gir også detaljer, når du skal gjøre det, om spesifikke aktiviteter, som svømming, sykling, løping, turgåing, vekter, golf, tennis, yoga og så videre. Den sender til og med ut forskjellige merker når den når visse nivåer, for eksempel 10 000 skritt om dagen (jeg har fortsatt ikke mindre). I går mottok jeg vinneren Redwood Forest Badge, er stolt vist på toppen av denne RWR. Det kom i en e-post fra Fitbit, med denne høye rosen som fulgte med merket:


Godt jobbet! Du gikk opp 25 etasjer. De høyeste trærne på jorden kan ikke overstige høydene du har erobret. Ikke rart du nettopp har vunnet Redwood Forest-merket!

En aktivitet jeg IKKE følger opp, som jeg har tatt med i min daglige rutine det siste halvåret for styrketrening (pga nedleggelse av treningssentre), er armhevinger. Jeg gjør 200 seks dager i uken, 50 om gangen for fire stopp på en en mils tur; på den syvende dagen, i stedet for å hvile, velsigne og hellige jorden, slik Gud gjorde etter å ha skapt den, nøyer jeg meg med å gå fire mil og gjøre 500 push-ups, 50 på hvert av de ti stoppene.

Faktisk kan nok min Fitbit spore push-ups også; det er mer å lære, siden enheten har nesten like mange funksjoner som en Apple-klokke. I tillegg til klokkeslett, ukedag og dato, har den en tidtaker, en alarm, klokkeslett, musikk, en lommebok, en avslapnings-/pustefunksjon, Alexa, en telefonsøkemotor, å helvete, det ser ikke ut til å ta slutt … det er sannsynligvis en rask berikelsesknapp et sted.

SAMMENDRAG OG ANBEFALING

Jeg delte en kopi av dette essayet med en kollega fra Perth, Australia. Jeg syntes vurderingen hans var mer underholdende:

Jeg smilte da jeg leste konverteringen din til Fitbit-utvikleren. Gud vil bli oppmuntret til å se at genial teknologi vil gjøre deg så lett. Søk på e-post etter den neste håndleddsdingsen foreldrene dine har og Amens før du belønner deg selv med Way to go, du har nådd det første trinnet på stigen til himmelen. Jeg har hørt (som Trump sier) at det er vanlig at folk konverterer etter hvert som tiden går. Jeg har til og med hørt om folk som konverterte til spabehandlinger.

Dette fikk meg til å tenke at kanskje Fitbit-entusiaster burde lytte til Lord Chesterfields ord: «Bær læren din, som klokken din, i en privat lomme, og ikke ta den ut og slå den bare for å bevise at du har en. Hvis de spør deg hva klokken er, si det, men ikke forkynn det hver time og uten å spørre, som vekteren. Lord Chesterfield , statsmann og forfatter (22. september 1694-1773)

Med andre ord, den gode Gud (dvs. Chesterfield) oppfordret forfattere av velværenyhetsbrev til å spare oss for uønskede detaljer om antall skritt, hjertefrekvens, forbrente kalorier, stigninger, hjertefrekvens og andre uutholdelige detaljer. Punkt pres.

Derfor, enten du er en treningsentusiast eller en myk kjerne som ikke trener, bør du vurdere en sporingsenhet. Det er billig (og kan være gratis hvis du har en god helseforsikringsplan), allsidig og kan forårsake flere daglige bevegelser som, hvis du ikke er en profesjonell idrettsutøver, kan være veldig bra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *