Tips om hvordan du bygger en kampring

Av | november 15, 2021

Bryting er en sport som blir mer og mer populær i moderne tid. Spesielt med programmer som RAW som samler ulike fightere som folk kjenner og elsker, er det flere og flere som er interessert i å se kampen i tillegg til å delta.

Kampen utføres i en kampring spesialdesignet for å minimere skadene til jagerfly. Skoler og treningssentre vil vanligvis ha kampringer eller myke puter som kan brukes til kamp. Å bygge en kampring er imidlertid ikke så vanskelig. Men å bygge en krever mange forskjellige typer materialer, så vær forberedt på å bruke litt for å få alle delene du trenger. Du kan imidlertid redusere kostnadene hvis du får en rekke brukte varer.

Så hvis du er interessert i å bygge en kampring, her er hva du trenger å gjøre.

Nødvendig verktøy

Borehull

Bore

Sag

Målebånd

Hammer

Nødvendige materialer

Skruer

Negler

Sement

Metallstenger (4 tommer i diameter)

Treplanker

Madrasser / puter

Muttere og vaskemaskiner

Øyekroker

Madrasser (2-3 tommer tykke)

Lerret / lerret

Skum

Turnbuckles

Soka

Bruksanvisning

Velg først et nivå og et avfallsfritt område for kampringen din. Ringen bør være minst 8×8 fot lang hvis du har trangt om plass, men hvis du har nok plass, gjør den minst 12×12 fot. Bruk målebåndet til å stille inn størrelsen på kamphånden din og start så.

Metallstengene skal være omtrent 7 fot lange. Bruk et hull for å lage 4 hull i de 4 kantene av kampringen din, hver 3 fot dyp. Skrell stilkene i hull og la dem tørke; De 4 føttene til stangen skal være fra bakken.

Bruk en hammer og spiker for å danne en base av kampringen for å slå sammen treplankene, og pass på at plankene er direkte på linje med metallstengene. Bruk madrasser eller puter for å fylle resten av basen, plasser deretter kryssfiner på toppen og bruk skruene for å feste kryssfiner til basen. Alternativt kan du sette dekk på basen og deretter legge madrasser og kryssfiner oppå dem for å legge til polstring.

Legg overmadrasser eller et annet mykt lag på kryssfineren slik at fighterne ikke skader seg når de faller på kryssfineren alene. Plasser lerretet/lerretet på madrassen og sy, knyt, knyt eller stift kantene for å forhindre at lerretet/lerretet beveger seg så sikkert som mulig.

Lag nå et par hull på utsiden av de 4 metallstengene, den ene under hverandre (ca. 3 totalt) og bruk muttere og skiver til å plassere en øyehule på hvert hull. Plasser kurvene i øyekrokene og vikle tauet / strikksnoren rundt ringen for å fungere som tauet for kampringen din. Bruk skum (eller tykke puter) for å dekke alle metallsøyler for å forhindre skade og bruk en kampring.

Tips og advarsler

Når jagerfly bøyer seg mot tauene i ringen for å hindre at tauene brenner, pakk tauene med et båndrør.

Test ringen nøye før bruk, inkludert ringtau, presenninger og bøyer for å sikre at alle deler er stabile og sikre. Løp i en sirkel for å være sikker på at du kan støtte vekten.

Hvis du planlegger å ha et publikum rundt kamprommet ditt, sørg for at plasseringen du velger for ringen er stor nok til å holde deg komfortabelt.

Ikke prøv noen profesjonelle brytebevegelser hvis du ikke er trent for det, fordi feil kan skade deg selv eller en annen fighter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *