Timex og Pulsar klokker holder tiden med Amerika

Av | oktober 16, 2021

Det berømte reklameslagordet som bærer og fortsetter å markere, har bidratt til å gjøre merkevaren Timex verdenskjent som produsent av pålitelige og stilige klokker som også er rimelige. Den innovative kampanjen ble populær i løpet av 1950- og begynnelsen av 1960 -årene av TV -personligheten John Cameron Swayze, og utnyttet TV -en mest mulig som et reklamemedium som ga demonstrasjonen et kraftig løft.

Tilskuere ble behandlet på en rekke forskjellige scenarier som testet Timex sine evner under det som ofte ble betegnet som torturbevis. Klokkene var knyttet til bladene på motorene til påhengsmotorene, falt i vannet fra høyder opp til sju hundre fot og ble vist for kameraet slik at de fortsatt kunne fungere. Kampanjen var så vellykket at på slutten av 1950 -tallet hadde Timex -klokker blitt det mest populære urmerket i USA.

Med et salg på mer enn en milliard klokker siden klokker ble introdusert på 1950 -tallet, har ingen andre urmakere matchet Timex ytelse. Morselskapet Timex ble grunnlagt lenge før introduksjonen av det første Timex, som går tilbake til atten og femtifire som Waterbury Clock Company i Connecticut. Det tidlige klokkemarkedet inneholdt bare lommeur med armbåndsur som ikke ble populære før på begynnelsen av 1990 -tallet.

Waterbury utnyttet populariteten til armbåndsuret og introduserte sine første modeller av armbåndsur under første verdenskrig. Under en lisens gitt av Disney Company introduserte Waterbury Mickey Mouse-klokken på nitten og tretti-tre, som ble en umiddelbar hit og blir verdsatt av samlere selv i dag.

Klokkemerket Timex har overlevd intens konkurranse fra andre klokkeprodusenter og er fortsatt en av de mest kjente og kjøpte klokkene på markedet i dag.

Klikk på Watch History

Ikke fra den sveitsiske produsenten, men fra en amerikansk produsent, hjalp Pulsar med å revolusjonere hvordan folk følte seg med det ydmyke armbåndsuret. Født ut av eksplosjonen av mikroelektronikk -teknologi som skjedde i løpet av 1970 -årene, forandret Pulsar bokstavelig talt timingen.

Fram til 1970 -tallet dominerte ansiktet til den analoge klokken utformingen av armbåndsur. På 1970 -tallet introduserte Hamilton Watch Company et ur som fullstendig forlot de tradisjonelle forestillingene om det analoge uret. Fullstendig elektronisk og med digital tidsavlesning ble Pulsar ikke umiddelbart akseptert av publikum. Digital lesing var mulig takket være oppfinnelsen av lysdioden eller LED.

Et elektronisk miniatyrprodukt, LED kan nå finnes i alt fra baklys og biler til romfartøyer. Den største fordelen med LED er muligheten til å avgi en relativt sterk lysstrøm mens den bruker mye mindre energi enn noen form for vakuumgassbelysning.

1970 -tallet var en tid med stor spenning og fokuserte på vellykket utforskning av månen og andre romprestasjoner. Navnet Pulsar ble hentet fra et astrologisk begrep som ble brukt for å beskrive de intense utbruddene av stråling som ble produsert ved sammenbrudd av nøytronstjerner i dyp plass. Som en lyspuls var klokkens ansikt synlig i dagslys og forbrukerne varmet opp det moderne utseendet til Pulsar. Siden introduksjonen av den første Pulsar har utseendet kommet tilbake til det mer tradisjonelle analoge ansiktsdesignet kombinert med påliteligheten til en elektronisk kvartsbevegelse som har gitt Pulsar et velfortjent rykte for presisjon.

De siste Pulsar -modellene har en klassisk klokkestil til en rimelig pris for den gjennomsnittlige urkjøperen, selv om Pulsar aldri har forstått presisjon og pålitelighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *