Tenk to ganger på den gule diamantforlovelsesringen – her er hvorfor

Av | oktober 23, 2021

En gjennomsnittlig person kan ta en titt på den gule diamanten og vurdere den som stygg, men for ekte eksperter er en gul diamantring det ultimate innen elegant eleganse. Faktisk er naturlig fargede gule diamanter så sjeldne at de fleste gullsmeder aldri har sett en! Men det faktum at gule diamanter anses som svært sjeldne er ikke nok grunn til å vurdere å kjøpe gule diamanter som forlovelsesring. Les hvorfor…

Mesteparten av denne verdens berømte diamanter kommer fra Sør-Afrika. Faktisk kommer noen av de mest verdsatte gule diamantene i verden fra Afrika. Tiffany Yellow-diamanten er kanskje den mest kjente, en 1877,42 karat mammut med en briljant diamant som ble funnet i 1877. Den største diamanten i verden, Kimberly Octahedron, er også gul.

Jo mer denne diamanten er, jo høyere er verdien. En kanari-diamant er den mest verdifulle. For diamanteksperter er denne skinnende steinen virkelig en enorm skjønnhet. Så hvis gule diamanter anses som en indikator på glans, hvorfor ikke kjøpe en diamantring?

For det utrente øyet ser en diamant skitten, falsk ut og noen synes den er stygg. Kanskje har det med mange variasjoner av farge å gjøre; både sant og usant. Det lysselgere vil kalle en alkoholholdig drikk, brunt er brunt. Kanskje har det noe å gjøre med de mange fargedekkede versjonene som sirkulerer; til det punktet hvor ingen tror den gule diamanten er ekte. En ekte gul diamant er en sjelden og verdifull ting, det er synd å ikke se andre som det!

En ting er å smake på noe som gammel scotch, men det er en annen å ha en finger hver dag! Selv om ikke alle lett vil akseptere det, er det en herlig følelse å få kjæresten din til å se på den vakre diamantringen din. Å ha på seg en variant av brunt er noe som kan være litt mindre. I stedet for å kjøpe en forlovelsesring med gul diamant fra kvinnen i livet ditt, bør du vurdere å kjøpe en lys diamant som forlovelsesring.

Det betyr imidlertid ikke at en diamantentusiast ikke bør ha en diamantring! Hvis du leter etter en diamantring, må du vite et par ting før du kjøper noe. Du har sikkert hørt om fire C-er når det kommer til kjøp av diamanter; farge, letthet, skjæring og karatvekt. En av de viktigste metodene for å gradere kvaliteten på diamanter er kvaliteten på fargen. Det er stor forskjell på en skinnende diamant og en mørkebrun!

Bare fordi diamantringer ikke har gode forlovelsesringer, betyr det ikke at de ikke er en god investering. Det er omtrent den rette nyansen av gul diamant som lyser opp en kvinne som ingenting på jorden. Hvis du er på utkikk etter en forlovelsesring, er det mye bedre å kjøpe en lys diamant som symboliserer følelsene du har med den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *