Tenk på din fremtidige håndledds -smarttelefon og dens potensial for zapping

Av | oktober 15, 2021

Kan du tenke deg en fremtid der alle bærer smarttelefonen sin? Det vil se mer ut som et tilbehør enn en personlig teknologisk enhet, hvor smykker møter teknologi for å si det sånn. Jeg vet at det er litt vanskelig å tro fordi det virker som om ingen bruker klokke lenger. Faktisk har prisene på en god sveitsisk klokke, autentisk versjon, falt kraftig på Craigslist, sjekk den hvis du noen gang har ønsket deg noen av disse utsøkte tidene. Ok, men hva annet kan ditt fremtidige smarttelefon armbåndsur gjøre? Snakkes snart med deg og fortsetter det gode innholdet.

Imidlertid hadde Coast-to-Coast AM en interessant gjest, Tyrel Ventura fra Buzzsaw, som logget inn for et intervju natt til 27. til 28. september 2013, som var en konspirasjonsteoretiker, spesielt da han sa med så mange ord, mens du diskuterer en nylig tapt episode av konspirasjonsteori; «om fremtiden til TSA (Transportation Security Administration) og noen skumle taserarmbånd som er klare til å rulle ut.»

Vel, disse enhetene kan forhindre fengsler, for eksempel, i stedet for å gå i fengsel, kan domstolene bare tildele deg en klemme på smarttelefonen, en du ikke kan ta ut og en annen vanntett, ja vi har disse teknologiene allerede. Jeg ville overvåke inntaket av narkotika eller alkohol, hvert ord du ber om og observere for å sikre at du ikke gjør noe ulovlig. Du blir overvåket. Hvis du har noe galt, vil det treffe deg akkurat som et sjokkhalsbånd som forhindrer hunden i å forlate gården.

Du kan si «ja, jeg skjønner det,» jeg så også den sci-fi-filmen. Det er riktig, og nå er all teknologien tilgjengelig. Om natten forventes det at du kobler til veggen mens du sover for å lade enheten og sørge for at det er nok strøm til taserpulser hvis du gjør noe galt. Når fengselsstraffen er over, kan du fjerne enheten og sette på en vanlig personlig teknologi håndleddsenhet, akkurat som alle andre. Kanskje ser myndighetene allerede denne fremtiden – jeg mener, hvilken måte å kontrollere alle mennesker i samfunnet for å oppfylle sin vilje – perfekt, ikke sant?

Ja, sørg for å kjøpe et armbåndsur for smarttelefoner med alle de nyeste funksjonene og ta med det uansett hvor du går, slik at myndighetene våre alltid vil vite det. Ai! Husk alt dette og tenk på hvordan fremtiden for denne teknologien kan gå veldig dårlig i fremtiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *