Stanley Cup Ringguide

Av | oktober 14, 2021

Stanley Cup -ringen er den årlige prisen i National Hockey League (NHL) og tildeles laget som vinner Stanley Cup -finalen. I tillegg til å gi spillerne en ring, blir ringen også gitt til oppdagelsesreisende, ledere, trenere og annet personale. Selv om NHL er populær, er det ikke for alle. Hvis du ikke kan delta, er det ingen grunn til ikke å ha ringen med deg. Du kan finne mange vintage- og kopiringer på markedet. Du kan kjøpe dem for deg selv eller en venn.

Guide til valg av en Stanley Cup -ring

Det er mange faktorer å ta hensyn til når du kjøper ringen din eller din venn. Følgende faktorer er:

Autentisk eller kopier: Du kan søke etter ekte ringer eller kopier. Forskjellen mellom de to er pris og tilgjengelighet. Selve koppringene er verdt tusenvis av dollar og er laget av diamant eller gull. Fordi de er laget i begrensede mengder, er det vanskelig å finne. På den annen side er kopier enkle å finne fordi de er produsert i ubegrensede mengder. De er også billige fordi de er laget av billige materialer.

Laget har gitt ringen: Hvis du kjøper enheten til en venn, må du huske at de fleste liker å feire seieren til favorittlaget sitt. Dette krever at du velger ringen som favorittbandet ditt eller favorittgruppen til personen du kjøper vinner. Mens koppen har eksistert i mer enn et århundre, er det lurt å gå på jakt etter ringene som har blitt feiret det siste tiåret. Dette er for å gjøre det lettere å finne ringen.

Cupringens år: Som jeg sa, bør du se etter hva som har blitt gjort de siste 10 årene når du velger en ring. I tillegg til å velge en enhet basert på vinnerlaget, bør du også vurdere året ringen ble laget. Hvis du kjøper enheten som en bursdagsgave, kjøper du en enhet laget samme år som personen ble født.

Måle: Runde Stanley Cup -ringer kommer i forskjellige størrelser; så du bør ta deg tid til å velge en som ikke krever tilpasning eller omsorg når du kler deg. Når du kjøper, bør du huske på at de faktiske ringene bare er en størrelse; så du har ikke mange alternativer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *