Square Shadow Sail Vs Shadow Sail Triangle

Av | januar 5, 2022

Skyggeseil kommer i en rekke former og størrelser. De vanligste formene er trekantede seil eller firkantede/rektangulære seil. I tillegg finnes solbriller også i forskjellige farger. Men før de planlegger en seilinstallasjon, lurer mange på hvilken skyggeseil er mellom firkantede og trekantede seil. Enhver form vil gi god dekning, men hver har sine egne fordeler og ulemper.

Solseil vil gi mest dekning. De er tilgjengelige i en rekke størrelser, fra ferdiglagde og tilpassede firkantede seil. Imidlertid vil større firkantede seil vanligvis kreve sterkere festepunkter. Det anbefales å bruke stålstenger som mast. I tillegg skal hver stolpe sementeres til bakken. Regelen for hvor langt du skal ned i bakken vil være 1/3 av ganghøyden din. Derfor, hvis turen din skal være 9 fot, bør du være omtrent 3 fot fra bakken. De fleste ingeniører anbefaler vanligvis å komme minst 4 fot ned i bakken som et utgangspunkt. En annen ulempe med et stort firkantet seil er muligheten til å heve «magen» i midten. Dette kan skje av en rekke årsaker. Mangel på spenning og opphopning av vann er hovedårsakene til at et solcellepanel stopper magen på midten. Dessuten er ikke firkantede seil så godt arrangert som trekantede skygger.

Trekantede seil har mange fordeler og ulemper. Den største fordelen med firkantede seil er at de kan ordnes i en hvilken som helst annen konfigurasjon som alle ønsker. Du kan angi hvilken som går til den andre og hvilken som går til den andre. Du kan være i stor høyde eller leke med det du vil at organisasjonen din skal gjøre. En av de store ulempene med trekantede seil er at det alltid er et gap mellom seilene. Det er et område hvor sollys eller vann lett kan passere. Fordelen er at de ikke har så mye mage som et firkantet seil riktig installert. I tillegg hindrer hullene at det dannes mye vann og får solsystemet til å kollapse.

Først må du bestemme hovedfunksjonen til barnesengen før du bestemmer deg for hvilken form du skal kjøpe. Spesielt hvis du ønsker å få så mye skyggedekning som mulig, vil kvadratisk eller rektangulær seiling være en fordel. Men hvis du leter etter noe mer for å forvandle arkitekturen rundt deg, er trekantseiling kanskje ikke en så dårlig idé. Uansett er skyggeseil en fin måte å dekke nesten alt raskt og billig på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *