Sikt etter en T-kvadrat på fødselshoroskopet ditt

Av | januar 9, 2022

Et av de vanligste utseendemønstrene som finnes i fødselshoroskopet er kjent som «T-boksen» eller «T-krysset». Denne består av en opposisjon og to kvadratiske sider, som skaper en rød trekant. Rødt advarer oss om at denne figuren er full av energi og at trekanten har en dynamisk dynamisk motivasjon. I astrologi/psykologi kalles denne aspektmodellen «effektivitetstriangelet». Men på grunn av min erfaring med kunder og å ha en på styret mitt, går det gjennom mye frustrasjon før jeg bruker denne figuren effektivt! Dette kan imidlertid være hans mål og hensikt.

Å gi opposisjonen kvaliteten til Saturn og motivasjonen til Mars til torget; ikke rart at dette tallet kan forårsake frustrasjon. De røde aspektene «gjør energi», og denne trekanten gir personen et enormt motivasjonsløft for å få ting gjort og gjort. Ofte vises lite om vår innsats eller resultatene er skuffende. Dette kan frustrere og ta motet fra oss. Det kan imidlertid føre til endring, eller i det minste bevisstheten vi trenger.

Focal Planet

Fokusplaneten er toppen av trekanten. Stress er et spenningspunkt som kan oppleves. Det kan imidlertid motivere deg til å utvikle mer energi på planeten, for eksempel ved å utvikle et nytt talent eller styrke en spesifikk egenskap. Det eksisterende huset er et livsområde som er frigjort og uttrykt. Dette vil by på utfordringer for den enkelte på grunn av både plasser og spenningen i opposisjonen. Skiltet overfor planeten Apex kan indikere et sårbart område; det kan imidlertid overvinnes ved å utvikle egenskapene til det motsatte tegnet.

Å finne hensikten hans

Vi bør alltid se på skiltene, planetene og husene som er involvert i å evaluere alle aspekter av diagrammene våre. Men siden jeg ønsker å fokusere på formålet med utseendet, hvis du ser på de kardinal-, faste eller avtakbare modusene til firkantet T, har det gitt deg noen ledetråder.

Kardinal

Firkanten T er iboende i kardinalenergi. Disse planetene kan ikke sove. Energiene som er involvert blir tvunget til å bruke og utvikle seg. Hvis denne kombinasjonen er i kardinaltegnene Væren, Kreft, Vekten og Steinbukken, vil denne posten bli duplisert. De med denne T-firkanten kan ha en tendens til å gå etter det de ønsker. Det gir mye vitalitet, drivkraft og selvsikkerhet. Dette kan være et bevegelig sted, hvor vi kan ha det travelt eller travelt. Det kan også være en tendens til å overdrive det for raskt, spesielt hvis Væren er involvert. Hvis du har denne typen modell på brettet, må du kanskje lære å strukturere energi ved å bruke den på en mer konstruktiv måte. Kanskje vil evaluering av tålmodighet, engasjement og handlinger hjelpe deg å gjøre den energien til effektivitet.

Fast T-Box

Ved faste tegn i Tyren, Løven, Skorpionen og Vannmannen ville en firkantet T gi en person sterk besluttsomhet, viljestyrke og stahet. Fordi faste signaler handler om verdier og trygghet, vil de med denne festmodellen holde på alt som gjør at de føler seg trygge. Ønsket om å holde på dem alle kan være en sterk egenskap. Tiden det tar å nå sine mål kan noen ganger være nådeløs. Undertrykte følelser og å holde på vonde og negative følelser kan føre til stress og sykdom. Det vil måtte gi noe med denne firkanten T, og når energien frigjøres eller eksploderer kan den være fokalplaneten. Drevet av deres sikkerhetsbehov og frustrasjonene de kan skape, kan denne partimodellen tvinge dem til å revurdere verdiene sine. Ved å jobbe effektivt kan denne energien brukes til å bygge noe stabilt og trygt i ens liv.

Avtakbar firkantet T

Variable tegn hos Tvillingene, Jomfruen, Skytten og Fiskene har en tendens til å samle kunnskap som vanligvis overføres til andre. I dette aspektet av modellen deres kan sinnet deres konstant være på jakt etter og samle informasjon overalt. Et urolig sinn som aktivt søker ny stimulering fordi kjedsomhet lett kan sette inn. Det kan påvirke nervesystemet slik at de henger veldig sammen. Selv om fleksibilitet og tilpasningsevne kan være fordelaktig, når de brukes på en negativ måte, kan de mangle retning, være svært ubesluttsomme og virke upålitelige for andre. Det som kan være fordelaktig for denne T-kvadraten er å finne et emne eller årsak som kan absorbere all denne mentale energien. En mental utfordring som vil lede sinnet. Å finne den rette kanalen vil gi mer disiplin til denne skiftende energien.

Her er en viktig ledetråd

Dette gjelder alle T-Squares. Se på tegnet på toppen mot planeten, som ikke er involvert i utseendemønsteret. Å utvikle funksjonene og kvalitetene til dette skiltet kan hjelpe deg å bruke denne modellen mer «effektivt». Dette kan også være intensjonen med dette aspektet, da utviklingen av det motsatte tallet balanserer psyken. Dette manglende skiltet er verdt å undersøke

Å ha en firkantet T på fødselsbordet kan gi en person dynamisk energi. Hver av de forskjellige Cardinal-, Fixed- eller Variable-modusene må finne de riktige kanalene før dette kan bli en «effektivitetstrekant».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *