Side for personvernerklæring

Eksperimentelle PTE Ltd tietää, että välität siitä, miten sitä käytetään ja välittää tietoja sinusta, ja arvostamme luottamustasi siihen, että teemme tämän huolellisesti ja viisaasti. Vierailemalla Eksperimentelle Pte Ltd: ssä hyväksyt tässä tietosuojailmoituksessa kuvatut säännöt.

Tämä tietosuojalauseke på tarkoitettu Eksperimentelle PTE LTD: n tälle verkkosivustolle ja sitä ylläpitää Erfarne LTD ja se säätelee käyttäjien yksityisyyttä, jotka haluavat käyttää sitä.

Käytäntö määrittelee eri osa-alueet, joilla käyttäjän yksityisyyteen vaikuttaa, ja määrittelee käyttäjien, verkkosivuston ja verkkosivuston omistajien velvollisuudet ja vaatimukset. Lisäksi tapa, jolla tämä sivusto käsittelee, tallentaa ja suojaa käyttäjän tietoja ja tietoja, kuvataan yksityiskohtaisesti tässä käytännössä.

Eksperimentelle PTE Ltd på sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi. Jos pyydämme sinua antamaan tiettyjä tietoja, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa, kun käytät tätä verkkosivustoa, voit olla varma, että sitä käytetään forgjeves tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Eksperimentelle PTE Ltd voi muuttaa tätä käytäntöä ajoittain päivittämällä tämän sivun. Tämä sivu kannattaa tarkistaa forent aika ajoin varmistaaksesi, että olet tyytyväinen muutoksiin. Tämä käytäntö tulee voimaan toukokuussa 2018.

Mitä keräämme

Saatamme kerätä seuraavia tietoja:

* nimi ja asema

* yhteystiedot, mukaan lukien sähköpostiosoite

* demografiset tiedot, kuten postinumero, mieltymykset ja kiinnostuksen kohteet

* muut asiakaskyselyihin ja / tai tarjouksiin liittyvät tiedot

Mitä teemme keräämillämme tiedoilla

Tarvitsemme näitä tietoja ymmärtääksemme tarpeitasi ja tarjotaksemme sinulle parasta palvelua erityisesti seuraavista syistä::

* Sisäisten tietojen säilyttäminen.

* Voimme käyttää näitä tietoja tuotteidemme ja palvelujemme parantamiseen.

* Saatamme ajoittain lähettää kampanjasähköpostia uusista tuotteista, erikoistarjouksista tai muista tiedoista, joiden uskomme kiinnostavan sinua, käyttämällä antamaasi sähköpostiosoitetta.

* Saatamme ajoittain käyttää tietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä markkinatutkimustarkoituksiin. Voimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, faksilla tai postitse. Voimme käyttää näitä tietoja muokata sivuston mukaan etuja.

Turvallisuus

Pyrimme varmistamaan tietojesi turvallisuuden. Tietojen luvattoman käytön tai luovuttamisen estämiseksi olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset fyysiset, sähköiset ja hallinnolliset menettelyt verkossa keräämiemme tietojen suojaamiseksi ja suojaamiseksi.

Apua

Jos sinulla på kysyttävää Eksperimentelle Pte Ltd: n tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse osoitteessa: info@experiential.sg tai +(65) 6241 9834.