Runde versus firkantede drikkekopper

Av | januar 8, 2022

Firkantet versus rundt er et vanlig tema i hjemmeinnredning. Det er et grunnleggende filosofisk poeng, et iboende valg av stil som alle gjør på en relativt mageløs måte. Ved valg av drikke krystalliserer konflikten seg, og stilistiske preferanser er tydelige.

Det er en lang og variert historie med rundhet mot rette kanter i kunstens og arkitekturens verden. Generelt gjør kvadratiske rette vinkler det enklere. Dette er grunnen til at det enkleste huset vanligvis er kvadratisk eller rektangulært. På den annen side, noen ganger er sirkelen sterkere, for eksempel når du bygger en kuppel eller en bue. På denne måten har avrundede former alltid vært litt mer avanserte enn firkanter.

I den moderne bevegelsen av kunst og design ble denne ideen forkastet, og firkantede vinkler begynte å bli vektlagt, over det som ville bli ansett som den første avrundede og mer elegante formen.

Det er imidlertid en tankeprosess som har gått frem og tilbake tusen ganger gjennom generasjoner. Faktisk kan det forstås på et mer symbolsk og dyptgående nivå. Noen foretrekker rette linjer og enkle former. Dette er ofte numeriske personer, mennesker som prøver å forstå verden på en veldig korrekt og logisk måte.

På den annen side krøller du folk. De har en tendens til å være litt mer kaotiske, flytende fra idé til idé, og knytter forbindelser på en friere, mer tilfeldig måte å tenke på.

Å være en kranglete person betyr selvfølgelig ikke at du foretrekker sirkulære dalbaner. Du kan finne balansen i din personlighet gjennom utformingen av verden rundt deg.

Du kan også bruke design for å balansere hverdagen. Har du en kjedelig og krevende jobb, som mange har, som krever at du gjør det samme om og om igjen, kan du balansere dette med ditt livs kunst. Å søke etter abstrakte bilder og tilfeldig kaos kan være sunt for ditt sinn og din personlighet.

Spørsmålet om du skal velge en rund eller firkantet drink er mye mer langvarig, og går mye dypere enn en enkel stilistisk preferanse. Hvordan sinnet ditt fungerer er et spørsmål om hvordan du ser og oppfatter verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *