Regency Gold fjerner varmemerker, vannmerker og ringemerker

Av | oktober 20, 2021

Det originale polske Regency Gold Wood Restorative ble først brukt i England i 1895. Den nåværende formelen er basert på formelen som deretter ble brukt. Det er rimelig å si at den eneste nyheten er flasken.

Det jeg virkelig liker med Regency Gold er at jeg ikke trenger å bruke hansker for å beskytte hendene mine. Det er veldig glatt. Det er ikke giftig, det er ikke giftig. Trygg å bruke rundt huset og barn og fint med hendene.

Den unike formelen er flott for å fjerne eller skjule merker, vannmerker og belte merker fra gamle og nye møbler.

Du kjenner problemet, ikke sant? Det er mulig at vannet som ble trukket ut av en vase over en periode, forårsaket at dette irriterende hvite «ringmerket» dannes. Eller noen som setter et varmt glass på et delikat bord, glemmer å bruke kystbordet. På videregående ville jeg bruke en større vase til å skjule vannmerket i utgangspunktet, og i det andre ville jeg bare dekke det med dekorativt stoff – eller to.

Ikke nå skjønt. Gift liv kan føre til forbedringer og ellers kan forbedringer føre til endringer i vaner. Nå tar jeg ut flasken og kaster den i en bolle eller kanne og suger den i en myk klut i polsk. Jeg liker å bruke en gammel t-skjorte eller et stykke flanellark. Deretter trekker jeg Regency Gold ut av stoffet så mye som mulig og gnir deretter det støtende merket til det er borte. Noen ganger kan Regency Gold ta to eller tre applikasjoner hvis merket er seriøst, vanligvis hvis det gjør susen.

Det vil ikke fungere bra hvis selve treet har blitt skadet av vann og / eller varme, men igjen vil ingenting annet bli gjort. Hvis det er så ille, må det fornyes.

Prøv Regency Gold på alt det ferdige treet og møblene dine. Også utmerket i glassfiber og vinyl. Granitt og marmor og skifer også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *