Red Ring of Death Repairs – Den raskeste måten å få Xbox 360 til å fungere

Av | november 5, 2021

Microsofts Xbox 360 videospillkonsoll har flere tekniske problemer, samt noen feil som kan gjøre enheten nesten ubrukelig. Noen tekniske problemer som kan oppstå kan identifiseres av noen få klare røde lys rundt konsollens strømknapp. Xbox 360-brukere har gitt kallenavnet disse knallrøde lysene, «Red Belt of Death», ellers kjent som «RROD».

Hvis Xbox-en din har dette problemet, trenger du en av disse Den røde dødsringen er fikset. I tillegg til de mer vanlige tekniske problemene som kan oppstå med Xbox 360-videokonsollen, er det flere problemer som også kan påvirke integriteten til spillkonsollen, for eksempel tegning av plater inne i platen og konsollmuring som følge av utklippstavlen. oppdateringer.

Indikatorene rundt strømknappen er delt inn i fire kvadranter, der en kvadrant (Q1) er plassert på øvre venstre kant, den andre kvadranten (Q2) på øvre høyre kant, tre kvadranter (Q3) på nedre venstre kant, og fire kvadranter. (Q4) i nedre høyre hjørne. Når du slår på spillkonsollen, skal den første skiven lyse grønt, forutsatt at konsollen fungerer perfekt.

Antall kvadranter som LED (Light Emitting Diode) lyser på indikerer antall tilkoblede spillkontrollere. I fravær av feil skal ikke LED-lysene blinke. Rød ring of death reparasjoner er nødvendig hvis Xbox-en din ikke indikerer riktig grønt lys.

Hvis din Microsoft Xbox 360 ikke fungerer som den skal eller har noen feil, er det måter å finne ut hvilken type feil konsollen har oppdaget. Alt du trenger å gjøre er å forstå signalene som den blinkende RROD sender deg. Hvis fjerde kvadrant eller Q4 blinker rødt, indikerer dette vanligvis en maskinvarefeil.

Du bør sjekke all maskinvaren og sørge for at den er tilkoblet og fungerer som den skal. Hvis Xbox 360-en din oppnår uvanlig høye temperaturer, vil enheten automatisk slå av CPU og GPU, starte viften på full hastighet og slå på første og tredje kvadrant til videospillkonsollen kjøles ordentlig ned.

Nå, hvis det oppstår en generell maskinvarefeil, eller hvis en eller flere maskinvarekomponenter ikke fungerer som de skal, vil Q1, Q3 og Q4 blinke rødt. Det røde lyset er ganske likt den blinkende feilen, men i motsetning til lysfeilen der en feilkode vises på den tilkoblede skjermen, vil en generell maskinvarefeil ikke vise en feilkode. Til slutt, hvis alle kvadranter blinker rødt, indikerer dette vanligvis en A/V-kabelfeil.

Dette skjer vanligvis når konsollen ikke oppdager A/V-kabler. Hvis du er uheldig, kan den blinkende dødsringen indikere en alvorlig feil, derav kallenavnet. Den eneste løsningen i dette tilfellet er å bruke en av de røde dødsringene.

Siden Xbox 360 ble utgitt i november 2005, har det dukket opp flere artikler i media som avslører feilratene til spillkonsollen. Dette har vært rettslige handlinger som har blitt tatt i et forsøk på å være ansvarlig for feilraten til Microsoft-spillkonsollen.

Som du kan se, ble Xbox 360s Red Ring of Death-kallenavn ikke laget uten grunn. Den blinkende røde ringen betydde døden til Xbox 360, men nå som noen røde dødsringer er tilgjengelige, er det fortsatt håp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *