Rado klokker: produksjon av klokker med fortreffelighet

Av | desember 1, 2021

Når det kommer til high-end klokker, er Rado et av få merker som lager klokker med ren glans og dyktighet. Enten design, utseende eller materialer: Rado er uten sidestykke på noen av disse områdene. De fleste klokkemerker er avhengige av bånd i rustfritt stål, men Rado er et merke som har eksperimentert med en wolframkarbid- og titanlegering og en blanding av robust, høyteknologisk stoff kjent som keramikk.

Etter å ha gått inn på urmakeriet i 1950 med merket, lanserte han kolleksjonen Golden Horse og DiaStar. Den andre kolleksjonen inneholdt klokker som kombinerte komfort og robusthet. Den har også blitt merket som «Verdens første ripebestandige klokke» for bruken av høyteknologiske ripebestandige materialer.

Samlinger som Ceramica inneholder klokker bygget utelukkende av keramikk og har gått over i historien for å presentere de første keramikkstykkene. Senere blandet merket cermet og titan med keramikk i klokkene og inkluderte dem i Sintra-kolleksjonen. Ikke slutten, Rado fortsatte med å løse nye metoder som å lage kroneløse klokker eller introdusere ultratynne klokker til True Thinline-klokkekolleksjonen.

Etter å ha snakket om merkevarens spesialiteter, må vi gå videre med kolleksjonene. Blant det brede utvalget av samlinger er HyperChrome, Esenza, Sintra, Ceramica, True og Centrix de mest attraktive og populære.

HyperChrome

HyperChrome-klokker er tilgjengelige for både menn og kvinner.

HyperChrome for menn

De dristige og solide mannlige tickerne i kolleksjonen gir en blendende glans med sitt kraftige utseende. Når du går på en fest eller et annet arrangement, er disse klokkene ideelle for en mann. Glans på håndleddet med stålkassen. Den keramiske kofferten og stroppene gir motstand mot apex mot riper, mens vanlige tofargede stropper gir variasjon.

De attraktive sorte, blå og grå kulene måler mellom 35 og 46 mm. Holdbarheten økes med skinnstropper og tynnhet oppnås ved å knytte keramiske stropper. Stilige funksjoner som kronograf, turteller, dobbel tid, GMT, små sekunder og datovisning er tilgjengelig med HyperChrome-klokker.

HyperChrome for kvinner

De glamorøse og konvensjonelle dameklokkene i kolleksjonen er virkelig vakre og lyse. Med minimal dekorasjon og diamantstifter på urskiven og rammen gjør HyperChrome-klokker veldig attraktive for en kvinnes håndledd. Både automatiske og kvartsklokker er til stede i denne linjen.

For å beskytte klokkene mot riper er det gitt safirglass som deksel. Den vanntette funksjonen er inkludert i disse klokkene for å gi dem soliditet. Funksjoner som analog bruker klokke og solen som kompass. Funksjonaliteten til den lysende hånden hjelper til med å skinne i mørket.

Centtrix

De fine og elegante Centrix-klokkene er laget for både kvinner og menn.

Centtrix People

Centrix herrekolleksjon, som gjenspeiler merkets styrke i produksjon av banebrytende klokker, inneholder virkelig imponerende klokker. Med sorte, brune, hvite og sølvkuler som måler mellom 26 og 40 mm; disse klokkene er helt fokusert på de dristige mennene.

Edelstener som diamant er plassert på urskiven eller rammen for å forbedre en brukers verdighet ved enhver prestisjefylt begivenhet. Vannmotstandsteknologi innenfor området 30 til 100 meter gjør klokkene svært holdbare og kompakte.

For å lindre riper har Centrix-klokker safirkrystalllignende skjold. Det er mange funksjoner tilgjengelig med delene; men de nye er tourbillon, skjelettsfære og åpent hjerte.

Damer Centtrix

Fra utsiden er det en ubetydelig forskjell på herre- og dameklokker. Når du ser nøye på dem, kan du se forskjellene veldig tydelig.

Inkluderingen av gullbelagte stropper har lagt til litt glamour til brikkene. Sirkulære skiver er målt i området 26 til 40 mm. Attraktive farger som champagne, svart og brunt har blitt malt for å gjøre kulene mer attraktive for brukerne. Forenklet ornamentikk er nøkkelen til Rado-klokker som også har fortsatt i denne linjen.

Egenskaper som skjelettet gjør at urskivene er synlige både fra forsiden og baksiden av kassen. Datovisningen er en to-i-ett-funksjon. Viser gjeldende dato samt øker kjolen på klokkene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *