Protokoll for den andre forlovelsesringen i ekteskapet

Av | oktober 13, 2021

Bryllup er en spesiell tid for et par som er forelsket og klar til å starte et liv sammen. Andre bryllup har blitt like vanlig som første bryllup. Det er mange forskjeller i etiketten for ekteskap mellom det første og andre ekteskapet. En forskjell er forlovelsesringen. Når du planlegger et nytt bryllup, er det viktig å vurdere protokollen for den andre vielsesringen.

De andre vielsesringene trenger ikke å være feil. Andre ekteskap er vanligvis et resultat av at paret bodde sammen, så hver partner kjenner den andre ganske godt, for eksempel liker og misliker. Siden et annet ekteskap vanligvis er mellom eldre par, er det sannsynlig at de vil diskutere hvilken type ring de foretrekker. Bruden vil ofte diskutere hvilken type ring hun liker, samt hvilke ringer som matcher. Det er viktig for paret å velge noe som ligner deres første ekteskap. Etter hvert som par blir mer modne, forstår de at de har følsomhet og forståelse for å kjøpe forlovelsesringen de har råd til. Hvis en kvinne vil bli overrasket, selv om det er hennes andre bryllup, snakk med venner og familie om hvilken type ring hun foretrekker.

En måte å sikre at forlovelsesringen ikke ligner den forrige, er å velge en diamant som er mer utmerket enn den første. Glans og glitter er det som satte diamantens skjønnhet. Diamanten må være av høy kvalitet og godt slipt. En annen ring enn den forrige ringen kan også fås, samt en annen innstilling. Et gull- eller platinabånd eller et personlig designet band kan fås. Bandet må være laget av det samme edle metallet som forlovelsesringen, så de utfyller hverandre. Hvis bruden hadde en tidligere diamantforlovelsesring, kunne hun feste en annen stein til ringen, for eksempel en diamant midt i en safir. Enhver diamant bør ha karakter og uavhengighetsbevis for å oppnå ekthet. En merket diamant betyr at selskapet oppfyller høye kvalitetsstandarder.

Å planlegge ditt andre bryllup kan være like romantisk og spennende som det første bryllupet. For andre gang vil brudeparet sette pris på ringens finere og mer elegante stil. Imidlertid foretrekker de ofte større og lysere diamantringer. De får en større og bedre ring enn for et første bryllup.

Hvis en er ung og begynner å gifte seg for første gang i livet, er budsjettene stramme for å unngå dette rare drømmebryllupet. Når han gifter seg for andre gang, er det en ny begynnelse i livet; Denne gangen er det imidlertid mer penger for større fleksibilitet. På en spesiell bryllupsdag vil du dele din glede og kjærlighet med familie og venner. Bruk av en drømmeforlovelsesring kan gjøre anledningen enda mer minneverdig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *