Populære forlovelsesringer

Av | oktober 13, 2021

Ringenes stil er en av de viktigste delene av å kjøpe en forlovelsesring. Din dyrebare diamantring er et uttrykk for din personlige eller partnerens stil. Klassisk, moderne, vintage eller noe helt eksperimentelt og unikt – det er så mange farger, innstillinger og konstruksjoner å velge mellom! Her er de mest populære ringene med vårt hjerte!

Individuell forlovelsesring

Det er den mest populære stilen med solo forlovelsesringer. Denne klassiske designen har en enkelt stein, for det meste en diamant laget av fire eller seks punkter i et enkelt platina- eller gullbånd. Kabalene er elegante, minimalistiske og tidløse, og deres enkelhet er det som selger! Selv om disse ringene er veldig minimale og klassiske, kan du endre de små detaljene i henhold til dine preferanser og budsjett. Noen setter en relativt mindre diamant i et smalere bånd som ligner mer på en diamant, mens andre bruker tykkere bånd for å legge til detaljer som graveringer.

Halo forlovelsesring

En haloring har en sentral stein omgitt av andre små diamanter, noe som gir den et praktfullt og guddommelig utseende. Mindre diamanter gir en større og mer fremtredende senterstein. Den tradisjonelle haloringen er en moderne solosamtale. Men gjennom årene har folk vært veldig kreative med glorieinnstillingen; noen har pæreformede eller ovale diamanter, firkantede steiner eller fargede edelstener, for eksempel blå eller rubin safirer.

Tre stein forlovelsesring

De tre steinringene har en sentral diamant med to lignende diamanter på begge sider. De tre steinene ser ut til å ha stor sentimental verdi fordi de representerer forholdets nåtid, nåtid og fremtid. Prinsesse og runde diamanter er de mest populære alternativene for steinen i midten av den tre steinringen. Diamantene på begge sider er omtrent halvparten av karatvekten til den sentrale diamanten. Vanligvis kan diamanter være steinsett, kurvesett eller øyesett.

Forlovelsesring i sidestein

Sidesteinringer har en diamant i midten, med to mindre eller flere diamanter på hver side. Sidestensringer ser lysere og lysere ut på grunn av de ekstra diamantene og midtsteinen får dem til å se mer særegne, større og lysere ut!

Forlovelsesring med delt skaft

Splittringen har et bånd som deler seg når den når midtsteinen. Dette er en av de mest moderne forlovelsesringene. Denne forlovelsesstilen er et godt valg for halvlange diamanter, for eksempel pære, oval og marquise, da det bidrar til å balansere diamanten visuelt. Disse delte ringringene kan også ha mikrobeleggingsdiamanter i bandet for å få dem til å se flotte og strålende ut! En glorie kan også settes inn i en delt ring.

Brudesett

Et sett med bruder eller brudgom danner en forlovelsesring og et bryllupsband som er komplementære og ganske konsistente med hverandre. Gifteringer og forlovelsesringer kan være vanskelige å matche når de kjøpes separat, spesielt hvis ringen er singel eller intrikat. Takket være settet med bruder er de to ringene perfekt forbundet. I tillegg er settet med bruder vanligvis også koordinert med brudgommens giftering.

Du har allerede gjort det riktige valget når du velger en livspartner; Vi håper du finner den perfekte ringen også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *