Polar F11 – Din personlige håndleddstrener

Av | januar 14, 2022

Et virkelig flott produkt for å forbedre kondisjon og trening er Polar F11 pulsmåler. Denne lille enheten som virkelig passer til håndleddet og er i stand til å kontrollere hjertet ditt slik at du kan designe et treningsprogram. Den forteller deg også hva du trenger å gjøre for å nå dine ønskede mål, samt varigheten av treningsprogrammet.

F11 polar pulsmåler ser ut som et armbåndsur og har en stor skjerm. Faktisk kan du bruke den som en klokke, et skjema eller til og med en stoppeklokke. Den er også vannavstøtende, så du trenger ikke bekymre deg for at den blir skadet av regn. Keeps U Fit-treningsprogrammet hjelper deg også med å finne ut noen av treningsbehovene dine. Du trenger ikke å bekymre deg for ubehagelige elektroder, siden de faktisk er en del av stroppen.

Denne lille enheten lar deg også stille inn hvor mange kalorier du vil forbrenne under treningsrutinen. Når du begynner på de forskjellige øvelsene, vil den til og med fortelle deg hvordan du gjør det hvert 10. minutt.

Det er som å ha en personlig trener med deg til enhver tid. Det er flere farger å velge mellom, for eksempel blå, grå og oransje. Denne enheten er utviklet av Polar, som utviklet teknologien for langrennslaget i Finland. Det var den første trådløse skjermen. Den ble så populær blant idrettsutøvere at den produserte den for mange mennesker som var interessert i å komme i form ved hjelp av hjerteverktøy.

Hvis du tar en titt på de mange f11 polar anmeldelser, vil du se at mange mennesker har hatt en svært gunstig opplevelse. Mange nevner flotte funksjoner, for eksempel kaloriforbrenning, som gir deg beskjed når du når pulsen og mange andre funksjoner.

Mange andre har kommentert at enheten er en fin måte å få et skreddersydd treningsprogram utviklet for deg av et så lite armbåndsur. Det er en veldig enkel måte å importere noe av din egen informasjon. Denne enheten er også i stand til å overvåke og registrere forbedringen din. Du kan finne polar f11 online på ulike nettsteder. For alt det kan gjøre, ser det ut til å være veldig rimelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *