Platina forlovelsesringer – oppadgående trend blant unge par

Av | oktober 25, 2021

Når du velger din forlovelsesring, i tillegg til å finne den perfekte diamanten, er din første tanke hva slags bånd og design du ønsker. Selv om metallalternativene vanligvis er hvite, gule og rosa gull, platina forlovelsesring Det har nylig dukket opp som et veldig populært valg blant unge par rundt om i verden.

Hvorfor er Platinum det nye førstevalget innen forlovelsesringer?

  • Platina er nå et nytt symbol på suksess og prestisje, det nye gullet i verden.

  • Platina er hvit i seg selv, men ikke så skinnende som hvitt gull, som er det perfekte metallet for å fremheve din individuelle diamants glans og glans.

  • Med tanke på naturlig hvithet er det vanligvis minimalt med vedlikehold for å opprettholde denne fargen gjennom årene.

  • Platina er utrolig sterkt, noe som gjør det til et veldig trygt hjem for din diamant. Siden du bruker ringen hver dag, vil du at metallet skal være sterkt nok til å vare livet ut. Og dette er et ringmateriale du sjelden trenger, en jobb som å bygge om eller forsterke!

  • Av alle metaller i verden representerer platina (og gull) ekteskap – et symbol på kjærlighetens varige natur, en forpliktelse til livet.

Platinaringer er en eksklusiv gruppe

Vi ønsker alle å være et snitt eller en over resten, og alle med en platinaforlovelsesring er en av dem fordi du er en del av en liten, eksklusiv gruppe. Kanskje du lurer på hvorfor? Fordi platina er et veldig sjeldent metall – 30 ganger sjeldnere enn gull – og du er blant de første som har en platinaring. Og gjør det deg ikke så spesiell?

Som alltid, jo sjeldnere metall, jo dyrere og ettertraktet er det. Og gitt platinas sjeldenhet, renhet (vanligvis 95%) og posisjon som et globalt statssymbol, er det ingen overraskelse at platinaringer er etterspurt!

Ting å huske på når du velger en platinaforlovelsesring

  • Platinaringer koster mer på grunn av deres renhet og tetthet (vekt). Finn ut hvor ren platinaringen din er, fordi prisen vil være tett knyttet. Bekreft dette ved å merke av (stempelet) på ringen din.

  • Vurder hvor aktiv din individuelle stil er i livsstilen din når du velger ringbånd og setting – noe delikat er ikke det ideelle valget hvis du har en veldig aktiv og innflytelsesrik livsstil!

  • Hvis du lager en platinaring, husk at spesialverktøy bør brukes og dette vil ta hensyn til utgiftene dine.

  • Over tid utvikler platina en slitasjepatina. Selv om noen kanskje synes det ser ønskelig ut, kan du alltid returnere det til forrige glans med en jevn finish.

Tross alt er det én ting: alle vil ha det beste, spesielt når det kommer til et livslangt symbol som en forlovelsesring. Og det er ingenting som platina for å gi deg den fantastiske følelsen av unikhet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *