Om oss

Representant, kommunikasjon, konsulent, entreprenør, LEDER, forfatter, motivator, trening leder og mentor. Disse er bare noen av måtene å beskrive de ulike rollene jeg utfører til enhver tid, men fremfor alt, jeg er en pr-konsulent.

Jeg liker å jobbe med kunder for å hjelpe dem klart og konsist formidle verdien av sine produkter og tjenester ved å gjennomføre bedriftspresentasjoner eller i sin markedsføring materialer.

Hilsen. Jeg er Pamela Wigglesworth.

Jeg har en global og flerkulturell syn på livet og næringslivet, jeg har bodd i fem land, besøkt 29, snakket i 11 land og bodde i Asia i over 25 år.

Som en high-nivå coach, ama, jeg tilbringer mesteparten av min tid på å jobbe en-til-en med topp-nivå ledere, toppledere, partner ledere og team av farmasøytisk, teknologi, medisinsk industri, forsikring, romforskning, private equity og maritim handel frakt.

Disse menneskene utvikle et sett med ferdigheter til å kommunisere mer effektivt, styrke deres lederskap, og kommunisere sine budskap med stil, tillit og autoritet.

* CEO av hands-on læring basert på erfaring.

* Medlem av det første Styret i Foreningen av Forretnings og Profesjonelle Kvinner Primetime.

* Medlem av World Federation of Høyttalere og Vice President of Asia Profesjonelle Høyttalere i Singapore siden 2011.fram til 2012.

* En Sertifisert Snakker Professional (CSP), han er en av færre enn 750 sertifisert snakker fagfolk over hele verden. Tittelen Sertifisert Høyttaler tildeles av National Høyttalere Association (USA) til erfarne profesjonelle foredragsholdere som oppfyller strenge kriterier.

* Sertifikat med Utvidet Sertifisering i Trening og Association (act) er sertifiserte.

* Skaperen av markedsføring bootcamp SMB-101, et joint venture med Singapore-baserte trykk holdingselskap STJOBS.

* Forfatter av 3 bøker om virksomheten, fremadstormende entreprenør 50-60 år, public relations og akselerasjon av små bedrifter.

Min misjon er å hjelpe folk til å få deres autentisk stemme, formidle sitt budskap på en overbevisende måte og tyngde, og bli den beste som en rolig, trygg leder eller leder.

Hvis du er klar til å gjøre høy ytelse presentasjoner, la oss snakke.

E-postadresse pam@mancem.com

Ring: +(65) 9109 7478

Pamela Wigglesworth CSP er en energisk motiverende høyttaler, snakke til et publikum på emner av tilstedeværelsen av ledere, markedsføring, kommunikasjon og entreprenørskap.

Siterer mer enn 28 års erfaring som en bedrift som har spesialisert seg på kommunikasjon, han har en dypere forståelse av utfordringer og utfordringer gründere og bedriftsledere som ønsker å bli bedre på offentlige taler.

Opprinnelig fra Usa og bor for tiden i Singapore, Pamela har bodd i Asia i over 25 år og snakker internasjonalt.

Pamela viktigste emner tilbys som et 60-90 minutters enkel rapport, halv dag eller ettermiddag økter, eller en bedrifts retrett. Innholdet kan presenteres i form av et seminar, lunsj pause, intern opplæring eller konferanse.

Ta kontakt med Pamela i dag for å diskutere en keynote tale eller en workshop som oppfyller de spesifikke behovene til din organisasjon.

«Jeg fikk 100% positiv feedback, den første av sitt slag! De virkelig likte økt, og mange har spurt meg å bringe dere tilbake til andre emner! Faktisk, jeg kan ikke takke deg lenger!”

Jeg kommer definitivt til å kontakte deg igjen ved neste anledning byr seg. Takk for fantastisk samtale!

– Cindy Teo, WUAS, GTS Management Service-GSBK Kvalitet / Teknologier og Tjenester

«Karismatisk foredragsholder. En meget interessant person. Mange ting kan være «modellert» og tatt bort fra programleder.

Lave Su Rin, MO.

De Viktigste Temaer Er:

En stor tilstedeværelse på den lille skjermen

– Vise din tilstedeværelse som en leder i den virtuelle verden

Ledelse executive tilstedeværelse

– La du andre med et inntrykk av at du er en ekte leder? Det er på tide å øke din executive tilstedeværelse

Demystification Markedsføring av Galskap

– Bare din markedsføring for å oppnå målet.

Selger problemet, kan være løsningen

– Effektivt skriv din markedsføring melding og sikre at kundene sitte og ta hensyn til det.

Tillit er hemmeligheten til å bygge bro over gapet på arbeidsplassen

– Tillit kan være noen hemmelige våpen i arbeidslivet. Gjøre det selv for å redusere gapet på arbeidsplassen