Null radius, liten radius eller firkantet kjøkkenvask

Av | januar 6, 2022

Null radius vasker i rustfritt stål var de første «firkantede vaskene» som kom inn på markedet. De gir et stilig moderne utseende. I dag i 2018 viser de fleste publikasjonene i kjøkken- og badebransjens publikasjoner varianter av disse firkantede produktene. Disse originale Zero Radius-enhetene hadde skarpe firkantede kanter. De er laget av et flatt stykke stål. Sidene er bøyd og sveiset sammen.

I tillegg til det moderne utseendet er en stor fordel med denne metoden at vaskene ikke er tegnet som tradisjonelle vasker i rustfritt stål, så en seksten-størrelses vask er seksten og ikke tynnere som følge av forlengelse. Tyngre vasker er sterkere og mer motstandsdyktige mot skader, samt mer stillegående. De fleste tradisjonelle vasker har mange lydputer for å redusere støy. Jo mer lyd puten er, desto billigere blir vasken, da pads er nødvendig for å danne et tynnere eller billigere stål.

Zero Radius vasker har to ulemper. Siden produsenter starter med et flatt stål, drenerer de ikke godt. Hvis skrivebordet ikke er flatt, kan vann sive inn foran, bak eller på sidene. Selv når de er flatet, tømmes vaskene sakte. Mange vasker har en fold nederst for å få det til å se ut som det flyter, men det er en illusjon.

Den andre ulempen er at det er vanskelig å rengjøre skarpe kanter, spesielt de nedre kantene der sidene og bunnen møtes. En svart prikk kan dannes i hjørnene.

For å opprettholde et moderne utseende og eliminere problemet med rengjøring, utviklet fremtidsrettede vaskprodusenter med kanter med lav radius typisk tre til åtte tommers vasker. Disse avrundede kantene gjør det enkelt å rengjøre vasken og stivner opp vasken for å gjøre den mer stillegående.

Lav radius vasker er laget etter samme metode og har samme problem med langsom drenering og brønn drenering hvis ikke en flat vask.

Square Sink handleliste

· Sørg for at hver vask i rustfritt stål du kjøper har et 304 rustfritt stålsertifikat. Hvis ikke, vil det ikke samsvare med apparatene dine. Lavkvalitetsstål eldes også raskere og vil ikke beholde sin glans. Vær forsiktig hvis vaskene er ledige med bordet ditt, da de fleste av dem er laget av stål som ikke er gradert 301 billigere eller dårligere. Noen vaskfirmaer bruker belegg for å matche lysstyrken og lysstyrken til 304, men beleggene er utslitt, og du sitter igjen med en skjev vask.

· Sørg for at vasken er tom. Den vasken som ser best ut er ikke bra hvis den ikke renner.

· Sjekk at 304 rustfritt stål er sertifisert for å matche dine apparater

· Hvem er bak vasken? Internett-selskaper er kjent for å selge et produkt og ikke spore tjenesten. Det er viktig å vite hvordan vasken skal rengjøres, siden en høyglansvask kan kreve mer vedlikehold enn de gamle vaskene som var kjedelige.

· Kommer vasken med et sett med gitter? Et nett eller sett med nett er en trådramme plassert i bunnen av vasken for å hindre at vasken blir riper. Å beskytte bunnen er viktig med dagens større, tyngre panner. Alt rustfritt stål vil bli riper. Nettene vil beskytte bunnen av vasken der de fleste riper oppstår.

Den nye PerfecFlo ™ vasken har nylig blitt lansert. Laget av 304 rustfritt stål, Drainfast Technology har en patentert prosess og har et team av profesjonelle vasker og kraner bak vasken.

Vasken er av stål, den er av stål som presses og brettes før den sveises, slik at den kan tømmes raskt, den har tre eller åtte hjørner slik at den kan rengjøres.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *