Netthandel? Tips for en perfekt passform til din stilige kvartsklokke for kvinner

Av | oktober 26, 2021

Stilt overfor et dilemma, ja, denne motekvartsklokken for kvinner ser nydelig ut. Du elsker det! Du kan ikke vente med å motta det vakre stykket på e-post og bare legge det på håndleddet. Kanskje du allerede har foretatt et kjøp eller fortsatt vurderer alternativene dine?

Uansett hvilken fase av kjøpet du er i, er det ingen unnslippe noen ganske forvirrende spørsmål. Du plages: «Når den stilige motekvartsklokken for kvinner kommer … ikke sant?»

 • Passer den størrelsen på håndleddet mitt? Vil være,

 • Stemmer det med ansiktet mitt?

 • Stemmer det med høyden min, vekten min?

 • Kombinere kjolene mine?

Pike. Dette er brennende spørsmål å prøve å svare på når moteklokken sendes halvveis. Likevel er du redd det ikke passer uansett, og at kanskje … du er litt hjelpeløs og du kunne ikke gjort noe med det.

Vel, dette er kanskje ikke helt riktig … hvis du ikke har handlet ennå, er det flere test- og justeringsrutiner du kan gjøre hjemme for denne kvartsklokken med varm lærreim, lenge før du gjør bestillingen.

Så hva må du gjøre før du bestiller på nett?

Jeg vil si følg de enkle trinnene beskrevet nedenfor, og du er veldig dekket:

 1. Jente … start med å måle håndleddets størrelse.

Ja. Det er best å bruke et fleksibelt skreddersydd målebånd. Fest den med en passform, så løs du foretrekker, rett under håndleddsbenet, der smartklokken vil sitte.

Har du ikke et skreddermålebånd? Vi vil. Ikke stress, du kan også bruke en papirremse, bare marker hvor håndleddet slutter og mål deretter papirmerkene med en linjal.

Størrelsen på håndleddet kan være tynt, slankt, medium eller tykt. For jenter regnes 14-16 cm som veldig tynn. 16-17cm er litt middels og standard, mens 17cm-18cm og mer er et tykt håndledd.

De fleste eldre jenter (opptil 28 år) har håndleddstørrelser mellom 16 og 17 cm. Dette er standard håndleddsstørrelser for de fleste fasjonable boho-chic kvartsklokker.

Nå bør du sjekke om kvinneklokken du vil kjøpe har stropper som er mellom 18 og 27 cm lange. På denne måten er størrelsen på håndleddet perfekt dekket og du vil ha den ekstra lengden på båndet som en komfort for en god nok stropp på spennen.

 1. Nå … vil vi måle din høyde / vekt / kroppsstruktur.

Har du en tynn ramme? Og de matchende håndleddene? Og anser du deg selv som chic-alt? Så, jente … å bære en stor klokke vil definitivt fremheve småligheten din.

Det er omtrent det samme utseendet du får hvis du bruker overdimensjonerte klær. Du skjønner, de kan passe til din høyde, men de vil fortsatt se brede og store ut hvis du ikke fyller dem.

Men jente … hvis du er høy og har en proporsjonal masse, men du tilfeldigvis har uforholdsmessige alvehåndledd, en klokke som matcher rammen din og ikke er for stor enn håndleddene dine, ville det sannsynligvis vært greit. .

 1. Og nå jente … la oss vurdere kjolene å ha på klokken.

Nordamerikanske kontorjenter har en kultur for å ønske å se sterke og selvsikkere ut. Mens europeiske kontorjenter liker å se litt anstendige ut.

Jenter i Nord-Amerika foretrekker stilige kvartsklokker som kan være litt større i kassediameter (rundt 40-42 mm), mens i Europa, Australia og Latin-Amerika foretrekkes klokker med diameter i mindre boks (fra 25 til 38 mm).

Trendy og stilige klokketrender er også tilgjengelig for eldre kvinner i Nord-Amerika. Så en større størrelse kan virke mer trendy for dem. Mens resten av jentene i verden foretrekker den «sarte» størrelsen, er de klassiske kvartsklokkene.

Jeg vil si at … det avhenger virkelig av preferansene. Noen jenter har et lite 5′′ håndledd og føler fortsatt vibrasjoner med en kvartsklokke med en diameter på 33 mm og føler fortsatt at den har «riktig størrelse».

Nå jente … akkurat nå, kan du gå videre og velge riktig størrelse for din fasjonable kvinnekvartsklokke?

Nei ikke ennå. Du har ennå ikke bestemt funksjonene til klokken. La oss starte med:

 1. Diameter på boksen.

Nå, jente … for å finne utseendet ditt som passer til diameteren på saken din, bruk håndleddsmålet. Hvis håndleddet ditt er 16 cm eller mindre, velg et lite eller mellomstort etui med en diameter på 25-38 mm eller mindre. Hvis håndleddet ditt er 16-18 cm, velg et større etui mellom 38 og 40 mm. Hvis håndleddet ditt overstiger 18 cm, kan du velge boksdiameter fra 40 cm.

 1. Bokstykkelse.

Fortsett, la oss nå se på tykkelsen på urkassen i kvarts. Her, husk jente … som en generell regel anbefales det sterkt at dybden på urkassen er proporsjonal med diameteren på urkassen.

Dette betyr at jo større diameteren på din elegante kvartsklokke er, desto tykkere bør urkassen være. Jo mindre diameteren på boksen er, jo tynnere boksen, og så videre. Hvis du følger denne regelen, vil du kunne velge den beste motekvartsklokken for kvinner som har en mer flatterende tykkelse for ditt vakre håndledd.

Så her er det … en klokke på 25 til 38 mm i diameter bør være 6-10 mm tykk. En 40 mm moteklokke for kvinner bør ha en kassediameter som starter på 10 mm. Men, avhengig av stilen, kan noen klokker se og føles vakre når de har en kassediameter på 40 mm med en tykkelse på 8 mm.

 1. Stroppbredde.

Jente, du må sjekke og være sikker på båndbredden til klokken din. Sørg for at denne vakre klokken er et elegant og velproporsjonert stykke tid.

Faktisk bør dameklokken din ha en reimbredde som er halvparten av eskens diameter. Derfor, hvis klokken din har en 42 mm kasse, bør den ha en båndbredde på 21 mm. Dette er selvfølgelig bare en veiledning, din generelle preferanse gjelder fortsatt da du ønsker å tilpasse deg den type jente du er.

 1. Remmateriale.

Motejenter velger knapt kvartsklokker med metallstropper. Med mindre det motsatte, hvis klokkeremmen er av en solid armbåndstype.

Ellers, generelt sett, bør din ganske stilige kvartsklokke ha mykere reimmaterialer, og det beste alternativet ville være å velge lærremmer. Du finner lettere og mer luksuriøse skinnstropper på huden din. De er også veldig elegante og feminine.

Husk … du er ikke James Bond, du er en boho-chic.

Nå for å konkludere.

Husk jente…

 • Hvis du har et tynt håndledd.

Prøv å unngå motekvartsklokker for kvinner som er for store og klumpete. Det vil overvelde det tynne håndleddet ditt og sannsynligvis se ubehagelig ut. Husk også … alt som er stort vil ha problemer med å sitte perfekt under en tynn skjortemansjett, så følg de små, slanke designene.

Vanligvis vil en 38 mm klokke gi den perfekte passformen for jenter med veldig tynne håndledd.

Sørg for at dette vakre stykket av tid er så elegant som det noen gang kan bli.

 • Hvis du har et mellomstort håndledd.

Det er best å velge en motekvartsklokke for kvinner som har en slank, sofistikert appell uten å se for delikat ut. For å oppnå dette, prøv en klokke som har en tynn kasse og en middels diameter.

Et 40 mm design vil se bra ut på dine mellomstore håndledd. Når det gjelder tykkelsen på boksen, sørg for å holde den på 10 mm eller under. Alt over 10 mm kan stikke ut fra håndleddet.

Vurder også klokkens generelle design når du handler på nettet. Slanke klokker, ideelle for mellomstore håndledd, ser vanligvis best ut med tynne armbånd.

 • Hvis du har tykke håndledd og en stor ramme.

Et tykt håndledd krever en større klokke, men ikke la deg rive med for mye. Å velge din stilige og perfekte kvartsklokke for å passe til den store rammen betyr ikke bare at du velger den største på markedet.

Prøv heller å balansere størrelse med stil. Du kan starte med å velge en stilig motekvartsklokke for kvinner med 44-46 mm urkasse eller litt større. Dette vil sikre at klokken står i forhold til håndleddet ditt og ikke ser for liten eller stor ut.

Så, når du føler deg glad, kan du velge den stilen som passer best for din smak.

Og husk også … moteklokken for kvinner skal ikke føles tung og se stygg ut på håndleddet, du trenger at den er komfortabel og passer perfekt. Ikke for løs, og heller ikke for å passe inn i huden. Bare perfekt.

Gjør nå denne dristige uttalelsen og klikk, velg din beste stil, feminine motekvartsklokke og rock med den perfekt stilige kjolen din. Nyt, flinke jente!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *