Nesten alle bruker ringer, men hvor kommer tradisjonen fra?

Av | november 10, 2021

Tradisjonen med å bære ringer ble veldig populær i Europa i middelalderen, da ringene ble laget av gull, sølv eller kobber, som også tjente til å vise den sosiale klassen til personen som hadde på seg ringen. Jo sjeldnere og dyrere materialet er, jo høyere klasse er personen som bar ringen. På slutten av 1300-tallet ble praksisen med å legge til smykker for å lage ringer integrert.

Gifteringer er en av de mest slitte av alle ringene og har en interessant historie bak begynnelsen. I følge irsk tradisjon ble en fisker ved navn Richard Joyce fra den irske fiskerlandsbyen Claddagh fanget og tatt til fange uken han skulle gifte seg med sin elskede. Mens en slave Richard lærte ham gullsmedyrket, og mens han var slave laget han en ring for å gifte seg med verken seg selv eller sin kone og vise sin kjærlighet og hengivenhet, og viste et hjerte for å representere kjærlighet, en krone for lojalitet, og så to for å uttrykke deres kjærlighet. vennskap, holde hender sammen.

Richard Joyce var en slave som flyktet fra stedet og returnerte til hjembyen, hvor han fant sin elskede ventende, siden han aldri hadde giftet seg med en annen. Han sa at han visste innerst inne at han ville komme tilbake hele tiden, han ble overlykkelig og ga ham umiddelbart ringen han hadde laget, som nå kalles Claddagh-ringen. Ringen har viktig symbolikk og må bæres riktig. Å holde kronen til håndleddet i høyre hånd betyr at personen er ugift. Hvis kronen roterer utover, betyr det at personen er engasjert eller forpliktet. En Claddagh-ring på venstre hånd indikerer bryllupet med kronen pekt bort. I henhold til den opprinnelige skikken: «La vår kjærlighet og vennskap regjere for alltid, uten noen gang å skilles.» Hvis du vil vise din signifikante andre og hvor romantisk du er ved å skaffe deg Claddagh-ringene og vurdere å fortelle historien.

Å bære ringer brukes også til å vise prestasjoner i visse bestrebelser, for eksempel klasseringer, for å oppgradere fra videregående skole eller college, eller for å vinne en bestemt sportsbegivenhet, for eksempel et Super Bowl- eller NCAA-mesterskap. Mange bruker selvfølgelig også ringer som pynt uten grunn, men for mange betyr ringer noe. For eksempel kan noen foreldre bære ringer med barnas fødselssteiner. En ting er sikkert at ringene er mer populære enn noen gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *