My Tree Ring Neck

Av | oktober 13, 2021

Jeg begynner å ligne en kalkun med en hengende dobbel hake, innrømmet Nicolas mens han så på seg selv i speilet. Mens han var ærlig med seg selv, snudde han hodet mot nakken for å se alderdommens ødeleggelser. Ok, den var middelaldrende, men tegnene var der.

Kanskje jeg burde begynne å telle halskjederringer som du ville gjort med et tre for å se hvor gammel jeg er. Nicol så bra ut og stønnet.

Når han hadde lyst, ville han handle. De kalte det detaljhandelsterapi, men nå virket det som detaljhandelstortur.

Ikke alle bluser og kjoler hun prøvde på tidlig på morgenen viste henne en god fordel fra bryst til hode. Hun dro til butikken neste måned for å finne et antrekk å ha på til niesens bryllup, og alle antrekkene hun prøvde på viste alderen hennes.

Jeg husker da jeg hadde skarpe bryster, en dobbel hake, en halskjede, hengende øyelokk, en svart ring eller pose under øynene mine og ikke trenger å farge håret mitt. Se på meg. Jeg er førti-ni år og jeg ser hundre og førti-ni ut.

Nikol trente daglig og spiste bare sunn mat. Ville jeg ikke sett mye yngre ut etter å ha tatt så godt vare på helsen min? Hva er poenget med å sulte meg selv og trene hver dag som gjør meg vondt hvis jeg fortsatt er gammel?

Han trengte ikke å gå ned i vekt, takk. Han passet fortsatt i de seks størrelsene han hadde på seg på videregående. Selvfølgelig visste han at disse klærne kom til å bli dumme nå. Problemet var hendene hans. Det var ingen måte å skjule dem.

Nicol husket et TV -intervju for noen år siden. Forgrunnen du så var et bredt smil, et pent ben, denne unge kvinnen med et pent bilde, iført et kort skjørt som gikk til kameraet. Kameramannen var utmerket. Han fortsatte å gjøre det fra ansiktet hennes under intervjuet. Når han så tilbake, måtte han ha en million ansiktsløftninger som viste alderen tydelig for hendene. Siden kjolen hadde høy krage, kunne ikke halskjederingene sees, men hendene viste at han var minst sytti år gammel. Under intervjuet holdt han kameraet foran seg med et smilende, kirurgisk ansikt og forstørret det umiddelbart i hendene på det gamle pergamentet, frem og tilbake, ansikt til ansikt og deretter til hendene.

Demonstrere. Jeg vil ikke la Moder Natur vinne denne krigen. Jeg vil nok synes det er latterlig på den varme sommeren, men jeg vil ha på meg en krage til bryllupet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *