Moissanite giftering – No Way: En viktig anmeldelse

Av | oktober 19, 2021

Slik unngår du hjertesmerter når du kjøper Moissanite -ringer

De fleste kvinner elsker perler som skinner, og jeg er intet unntak. For omtrent 4 år siden var det en god følelse av at nye laboratorieteknologier skapte simulerte diamanter. Produktet var moissanitt.

Moissanittmineralet ble oppdaget av Henri Moissan i 1893 da det så ut til at krystallprøver fra et meteorittkrater i Arizona var diamanter.

I 1998 anerkjente smykkemarkedet de enorme visuelle egenskapene til moissanitt-opprettede laboratorier og bemerket at de overgikk diamantens glans. Den ble opprettet for å konkurrere med diamanter. Hardheten til menneskeskapte steiner er 9,5 på en 10-skala. Diamanter er den tiende hardeste.

Diamanter er år gamle fordi de er harde og tøffe. Selv om moissanittstein er gradert i hardhet mellom diamanter, bør moissanitt håndteres jevnt.

Grunnen til at diamant er en valgt bryllupsperle er på grunn av sin ubestridelige skjønnhet og holdbarhet. Bryllupsdiamantkabalen min er 38 år gammel og har samme form som den hadde da jeg hentet den etter å ha oppdratt 3 barn.

Jeg er pensjonert eiendomsmegler og bruker dagene mine på datamaskinen. Det er ingen harde aktiviteter på agendaen min. Jeg kjøpte fem ringer for noen år siden og var veldig glad for å ha på meg en 4 karat multi-stein stein moissanittring. Jeg elsket de nye ringene mine med disse vakre perlene og fikk all oppmerksomheten de fikk. De var vakre for øyeblikket, og jeg understreker øyeblikket.

I fjor tok jeg moissanittringene mine til smykker for å sjekke dem. Jeg følte at de måtte rengjøres profesjonelt fordi de hadde mistet litt glans. Jeg ble overrasket over det de fortalte meg.

Etter 4 år ble en 2-karat moissanittstein fjernet fra meg og 8 aksentstein fra de andre ringene mine ble brutt. Min favorittring var 7 -års jubileumsringen, den manglet 4 steiner. Det er 13 av de 16 steinene som ble ødelagt.

Selv om moissanitt er 1/4 av kostnaden for en diamant, er det veldig dyrt. Ringene mine er 4000 dollar.

Jeg synes Moissanite er for skjør. Det er ikke en diamant, og hvis du tenker på å beholde den som en giftering i lang tid, kan du tenke om igjen. Hvis du planlegger å holde huset ryddig eller få barn, anbefaler jeg en diamant.

Unngå å bryte den verdiløse moissanitten. Ikke invester pengene du tjener i moissanit. Kjøpere pass på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *