Min kone sluttet å bruke giftering! Forstå betydningen av dette

Av | oktober 15, 2021

Kona di sluttet å bruke giftering. Ikke sikker på hvor lenge det skjedde, men en dag så du på hånden din og så at noe manglet. Hvis hun alltid har en ring og plutselig har fingeren bar, vil det være fantastisk. Selvfølgelig er din første reaksjon nysgjerrighet, og derfor spurte du ham om det? De fleste koner på kontoret har ett av følgende svar: «Jeg glemte å ta det på i dag. Hånden min er hoven eller jeg ville ikke skade den.» Du må bruke ditt indre instinkt for å virkelig forstå hva som skjer, og selvfølgelig må du se hans oppførsel i dag slik han blir i morgen og uken fortsetter. Selv om det å ikke ha på seg en giftering er et enkelt og uskyldig tilsyn med kona, kan det også være et tegn på den store sorgen som er dypt forankret i hjertet.

Det er flere grunner til at kvinner slutter å bruke gifteringer:

Det passer ikke lenger. Dessverre er det ikke subjektivt for kvinner å gå opp i vekt. Ikke alt er måten vi går til hofter eller lår. Hendene dine samler fett når en kvinne går opp i vekt, og den femte gnisten du ga henne på bryllupsdagen passer kanskje ikke nå. Hvis din kone er litt verre enn den dagen hun giftet seg, kan det være synderen.

Han er utrolig aktiv. Kvinner som liker å gå, løpe, sykle eller gå i hagen tar ofte av seg smykkene for enkelhets skyld. Hvis din kone ofte tar og slår av giftering, vil hun også være bekymret for å miste den. Dette er mer vanlig enn de fleste menn skjønner, og du kan vanligvis se om dette er grunnen til at ringen din mangler fra din kones finger. Hvis du alltid bruker både når du bruker dem eller når du er borte fra hjemmet, kan du sette pris på den ringen og dens betydning.

Det kommer til å bli et kjærlighetsforhold. Dette virker veldig åpenbart og dessverre er det det. Noen ganger hvis du tar din kone på vei hjem uten ringen hennes, kan det være fordi hun holder den i lommen eller vesken. Dette er vanligvis det første merkbare tegnet på en historie, og hvis du mistenker hvor trofast det er, er det verdt å undersøke.

Følelsene hans har endret seg. En kvinnes giftering er et tegn på hengivenhet og engasjement for mannen sin. Ikke bare den dagen de gifter seg, er det et ytre tegn på de tause løftene mellom paret når livet modnes sammen. Hvis din kone føler deg nærmere eller føler deg følelsesmessig koblet fra deg, kan det være at fjerning av ringen er en smertefull påminnelse om de lykkeligste tider. Hvis din kone generelt ikke føler seg komfortabel med bryllupet, er det sannsynlig at hun ikke vil bære det på grunn av det.

Hvis du merker at den manglende ringen har blitt et mønster, snakk med kona din om hvordan hun føler det om ekteskap. Hvis den er like uskyldig som hendene, kan du endre størrelsen på den som ikke passer til ringen, eller kanskje velge en annen som din neste årlige gave.

Hvis resonnementet hans er mer alvorlig, er det viktig å ta for seg det han føler før ringen blir et symbol på et mislykket ekteskap. Ta den manglende ringen som et tegn på at du trenger å snakke mer med kona. Det kan være en livslang diskusjon for oss begge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *