Miljøvennlige klokker: Wood-klokken

Av | oktober 14, 2021

Å holde oversikt over tid har alltid vært en bekymring for mennesker. Solur, timeglass, klokketårn, bestefarsklokker, vekkerklokker: alle verktøyene i menneskets tusenårige søken etter å kontrollere tiden. Siden armbåndsuret ble oppfunnet på slutten av 1800 -tallet, har det dukket opp et stort antall varianter: klokker tilpasset militæret, for undervannsaktiviteter, for særegenheter i det ytre rom, for blinde og så videre. gjør oppmerksom på treklokken.

Treklokken er inspirert av tidligere lommemodeller, og fungerer veldig godt for personer med sensitiv hud, da den er allergivennlig. Uttrykket «treklokke» refererer selvfølgelig ikke alltid til et armbåndsur som er laget helt av tre. Noen har til og med den bakre delen av rustfritt stål på midtpunktet dekket med en treklaff, men det er også noen med bare trebåndet og noen kombinerer tre med kobberpynt for å gi et mer «vintage» utseende.

Sett fra mote er treklokker ganske tilfredsstillende, ettersom de er håndlaget, siden treets særegenheter ikke tillater produksjon av linjer. Kanskje uventet er det mange farger tilgjengelig, alt fra mørk ibenholt til lys lønn. På denne måten er hvert design unikt; i tillegg smelter naturlige oljer fra huden når de er slitt gradvis inn i treverket, noe som gjør den til en personlig gjenstand. I tillegg endres tekstur og farge på treet over tid, og beriker og glamoriserer med alderen.

Fordelene med å bære en treklokke hver dag inkluderer en merkbar komfort på grunn av sin betydelige letthet. Fordi tre ikke er utsatt for termiske variasjoner på samme måte som metall gjør, er denne klokken ganske holdbar. For mennesker som er i harmoni med naturen, hjelper en treklokke med å opprettholde og styrke denne forbindelsen, noe som gir deg følelsen av å være nærmere den jordiske evige kraften.

Når det gjelder den økologiske komponenten, er det noen produsenter som tar mer hensyn til dette aspektet: råvaren kommer fra en bærekraftig skog hvor et annet tre plantes for hver brukt, bevegelsen er automatisk og krever ikke bruk av batterier, og til og med frakt skjer til sjøs i stedet for med fly, alt fører til et mye lavere karbonavtrykk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *