Micro Pave forlovelsesringfeller

Av | november 9, 2021

Micropave forlovelsesringer har vært på moten de siste 6 årene, de er vakre og har en viss appell. Faktisk er 90 % av alle forlovelsesringer som selges for tiden satt med micropave-diamanter. Når det er sagt, er det et par ting du trenger å vite før du tar et endelig valg eller velger en. Teknikkene som brukes til å plassere diamanter er det som gjør disse ringene så interessante, men de kan også forårsake fremtidige problemer.

Hva er Micro Pave?

Micro pave er en type innstilling eller teknikk for å sikre diamanter i en gift- eller forlovelsesring. Pave betyr at diamantene settes fra kant til kant mens man prøver å dekke hele overflaten av ringen. Målet er å lage en skinnende vegg ved å fjerne mengden edelt metall som er synlig. For å sikre diamantene bruker gullsmeden et lite verktøy kalt graver for å løfte en spiss i form av en perle.

Når du lager et mikro-fortau, bruker gullsmeden den minste diamanten, så liten at alt arbeidet må gjøres under et kraftig mikroskop. Slik har implementeringsteknikken fått navnet sitt. Fordelen med å bruke micro pave er muligheten til å sette diamanter på steder som ikke kunne gjøres tidligere.

Setteteknikkene tillot ikke gullsmedene å fremheve skjønnheten Forlovelse med gifteringer Som dagens mikro-fortau gjør.

Hva er feilene til Micro Pave?

Det er 2 tilbakeslag for gifteringer og forlovelsesringer som bruker micro pave. Den første er et begrenset utvalg av måter å endre eller justere ringene nedover. De fleste ringene laget med micropavea har diamanter nedover skulderen. Når en ring er redusert, bør gullsmeden kutte et lite stykke metall i bunnen av ringen. Når stykket er fjernet, er det et gap igjen å lukke. Gullsmeden trekker hver side av ringen ned og rundt for å lukke gapet. Ved å gjøre dette kan tuppene bevege seg bort fra diamantene, og få dem til å falle. I mange tilfeller kan de være løsere, men de oppdages kanskje ikke før ringen er tatt opp og slitt. Dette kan føre til at diamanter faller av, og du kan få problemer hele livet.

Hvordan unngå fremtidige problemer

Du må ta 2 trinn for å sikre at du har valgt en feilfri ring. Den første er å sørge for at ringen din ikke øker eller reduseres for mye. Pave sett-ringer kan vanligvis være mer enn 1 størrelse eller mer enn 2 størrelser, noe som unngår problemer. Sammen med dette kan det garantere problemene med å miste steiner i fremtiden. Hvis du er villig til å kjøpe en ring og gullsmeden trenger en større størrelse enn det, bør du be dem lage en ny ring fra bunnen av. Å ta ringen og tvinge fingerstørrelsen din vil føre til mye sorg. Det andre tiltaket er å velge en gullsmed som er klar til å gi livstidsgaranti og som vil sørge for at ringen alltid vil være feilfri.

Micropave smykker kan være fantastiske i sitt utseende, men vær alltid forsiktig og velg en gullsmed som forstår hvordan du jobber med det og hvordan det tjener deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *