Metallalternativer når du designer en tilpasset militærring

Av | november 6, 2021

For formålet med denne artikkelen vil vi bruke typer metaller som er spesielle for våre produsenter. Det finnes mange typer navn og metaller, men vi kan ikke dekke alle som er tilgjengelige, så vi beholder typene vi bruker i produksjonen vår.

Det er mange forskjellige måter å designe din egen tilpassede militærring på. Hensikten med denne artikkelen er å utdanne deg og hjelpe deg med å ta et godt og praktisk valg når du designer ringen din.

1. CELESTRIUM er metallet som de fleste av våre kunder velger. Det er sannsynligvis det mest praktiske alternativet av mange grunner: For det første er det den billigste av de tilgjengelige legeringene. Celestrium ser ut som 14 karat hvitt gull. Det er en legering av smykker som er hardere enn gull og praktisk til daglig bruk. Mange soldater vil bære en celestriumring på jobb hver dag uten å bekymre seg for den daglige slitasjen på ringen. Den andre grunnen til at Celestrum er det mest populære valget for våre kunder er at det er veldig stilig. Mote smykker ser nå ut som sterling sølv eller hvitt gull. Denne ringen er et flott alternativ for mange av våre unge mennesker som ikke har råd til gull. Denne ringen har livstidsgaranti. En av mine klienter fortalte meg også at han lager en god flaskeåpner.

2. GOLDTONE CELESTRIUM er en overleggsring i 14 karat gult gull. Den koster litt mer enn Celestrium-ringen og har alle funksjonene jeg nevnte ovenfor. De som velger denne ringen velger den fordi de vil ha det tradisjonelle utseendet av gult gull uten å måtte betale prisen. Denne ringen har også livstidsgaranti.

3. SILVER SELECT er en ny sterlingsølvring med platinaoverlegg. Mange av våre kunder er antrekk i sterling sølv. Platinaoverlegget til denne ringen gir den en flott glans. Denne ringen er veldig lik himmelsk i utseende, bortsett fra at den har en mye høyere lysstyrke.

4. 10K HVIT ELLER GULT GULL er et godt valg for de som ønsker en gullring som kan brukes ofte. Siden 10 kt gull har et litt lavere gullinnhold, er det hardere og mer holdbart enn 14 kt gull. Jeg anbefaler 10 karat gull for de av dere som planlegger å bruke ringen ofte. Siden 10kt har et lavere gullinnhold, koster det mindre enn 14kt gull. Enhver selger som selger 10 karat gull bør gi livstidsgaranti med ringen, og enhver anerkjent selger vil gjøre det.

5. 14kt HVIT ELLER GULT GULL er den maksimale linjen for å bære ringer. 18 eller 24 karat gull vil være for mykt til å være praktisk å ha som ring. De kan være gode alternativer for sjarm eller halskjeder, men siden fingrene dine blir misbrukt hver dag, vil disse myke ringene slites ut veldig raskt. Mange av dere vil bare ha på seg toppen av linjen, det er greit. Det er derfor du kan velge 14 karat gull. Disse ringene har også livstidsgaranti. Mange kunder som velger disse metallene, bruker dem som klær for spesielle anledninger eller arv for å gi videre til fremtidige generasjoner.

Her har vi gitt deg litt, mange, mange artikler om det generelle temaet vil komme opp. Vi håper denne artikkelen har vært til hjelp for deg og en god start.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *