Magiske triks avslørt: Hvordan tilsynelatende bøye tiden med tankene dine

Av | november 19, 2021

Hvis du ønsker å lære et improvisert og nært magisk triks, trenger du ikke lete lenger. Denne gangen vil den bøyde spenningen overraske dem, og du kan enkelt gjøre det på hvilken som helst bar, fest eller til og med på gaten med fremmede.

Slik ser publikummet ditt ut. Du nærmer deg dem på gaten, eller vennen din, og du sier at det er noe galt med klokken din. I det siste har du lagt merke til at klokkene du ringer umiddelbart blir gale og mister evnen til å holde tiden riktig. Lån klokken din slik at du kan sette opp din egen. De vil tro at du tuller og vil ikke tenke for mye på det.

Samtidig som du stiller klokken, sørg for at du sjekker riktig tid. De vil gjøre dette, vanligvis ved å se på en klokke på veggen eller ved å rådføre seg med noen andre. Sørg for at de ser på deg mens du stiller klokken, for å være sikker på at du har rett tid. Takk dem, skru klokken tilbake på dem, men innrøm at du tror den merkelige auraen din har gått i stykker, det er på tide å holde oppe egenskapene. Du ber dem om å få tak i det, uten å se på ansiktet, og du ber dem gjette hvor langt unna klokken deres er fra rett tid. De fleste vil gjette fem minutter eller så, noe som betyr at de vil bli overrasket over å se at klokken deres er av i omtrent tretti minutter.

Her er trikset. Du må først velge noen hvis klokken har en stor stilk som er lett å rotere. Ta klokken i venstre hånd og klokken i høyre. Mens du fokuserer på å stille inn din egen klokke, mens de fokuserer på klokken din, flytter du klokken raskt ut av syne og nullstiller tiden. Du kan gjøre dette raskt når de ser bort for å bekrefte riktig tidspunkt.

Denne illusjonen er i stor grad basert på feilretning og muligheten til å raskt endre klokketiden med bare venstre hånd. Det er klart du må øve. Du kan enkelt øve med din egen klokke, hvis den har stor stilk, mens du sitter og ser på TV.

Den beste måten å bruke feil retning på er å gjøre deg selv narr, som om du egentlig ikke aner hva som skjer. Spenningen begynner som om du virkelig spør dem om tiden, men bekymret for at du vil ha en merkelig effekt på bitene av tiden. Selvfølgelig, hvis du sier på forhånd at du vil gjøre et magisk triks med klokken din, vil de se nærmere på deg. Den fungerer utmerket som samtaleinitiator på barer, fester eller andre du vil etterlate et varig inntrykk på. Ha det gøy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *