Lag din egen eggering

Av | november 9, 2021

Etter min erfaring er det ikke verdt å prøve å bygge din egen eggering. De er veldig billige i dag og du vil ikke spare så mye penger hvis du kjøper rekvisita og monterer dem selv. Men hvis du har de riktige verktøyene og ressursene, kan det absolutt gjøres uten kostnad og kan være verdt innsatsen hvis pengene er knappe. Nedenfor vil jeg gi deg noen byggetips hvis du velger DIY (gjør det selv) ruten.

Den første og viktigste komponenten som skal bygges er ringen som skal plasseres på overflaten av pannen. Det beste metallet som folk flest kan ha rundt hjemmet sitt er definitivt aluminium. Aluminium er et svært tilpasningsdyktig metall og tåler også varmen fra matlaging. Å fullføre den i form av en ring vil være den enkleste (hvis den ikke allerede eksisterer), og den er samtidig holdbar. Aluminiumsfolie vil være altfor svak, så se etter tykkere aluminium i kjelleren eller lagringsområdet. Det meste av rør for varme- og kjølesystemer er laget av aluminium, så sjekk om det er noe avfall du kan bruke.

Det andre aspektet som skal bygges er håndtaket for håndtering av eggeringen. Dette kan gjøres med alle lange, slanke gjenstander rundt huset ditt. Men husk at det er nyttig å ha eggeringen din som passer til oppvaskmaskinen, så pass på at det er et slitesterkt materiale og ikke hard papp eller annet som vil slites i oppvaskmaskinen.

Til slutt må du koble sammen håndtaket og metallringen. Det kan virke som en veldig enkel oppgave, men du må sørge for at håndtaket ikke er oppvarmet. Bruker du metall på håndtaket trenger du en slags buffer for å hindre at varmen stiger på håndtaket. Dette kan gjøres på en rekke måter, men hvis vi prøver å holde prisen på $0,00, vil jeg anbefale et lite trestykke bundet mellom to stykker. Selvfølgelig, hvis håndtaket ditt er laget av tre, bør du ikke bry deg, men hvis ikke, vil jeg anbefale å kutte en veldig liten firkant av alt som er tilgjengelig for bruk. Jeg må huske på at selv om håndtaket ditt er laget av tre kan det bli veldig varmt og du må pakke det inn med polystyren (eller noe lignende) som kan fjernes for rengjøring.

Heldigvis hjelper det alltid alle som prøver å spare noen kroner. God matlaging!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *