Kjøper det første armbåndsuret

Av | januar 3, 2022

Å kjøpe dette første armbåndsuret kan være ganske skremmende med tanke på de forskjellige typene der ute. Da jeg kjøpte mitt første armbåndsur begynte jeg med alle datidens gullsmeder og nøyde meg med en klassisk skinnklokke.

I disse dager er alternativene veldig forskjellige. Du har mye mer variasjon når det kommer til hvor du skal kjøpe klokker. Det er mange flere gullsmeder i kjøpesentrene, og nå er det blader å bla i også. Og selvfølgelig har du nå Internett, som har mange nettsider hvor du kan kjøpe klokken du ønsker.

Og for å gjøre det mer forvirrende, er det mange forskjellige typer klokker å vurdere. Nå kan du velge mellom en kronograf, en klassiker, en dykkerklokke eller til og med en sportsklokke, listen fortsetter og fortsetter.

Men se på det slik: Hvis du jobber på en byggeplass (ok, kanskje det er litt ekstremt) eller på et kontor, må du finne et armbåndsur som passer til din daglige rutine. Den skal være solid og laget av rustfritt stål for den eksterne arbeideren av gjenstandene og kan byttes ut med en lærrem når du jobber på dette varme kontoret.

Så følg disse tipsene når du er klar til å handle etter en klokke:

Ha et budsjett: Før du handler etter klokken du vil ha, bør du vurdere et budsjett. Prisene varierer fra veldig billige (under $ 100) til veldig dyre og luksuriøse merker (over $ 2000 og oppover), så det er viktig å beregne hvor mye du vil bruke før du starter hvis du ikke enkelt kan bruke mye penger før du skjønner det.

Hvorfor kjøpe det: Hva skjer når du går til et fint sted? Vi burde alle ha et veldig fint armbåndsur for de formelle anledningene når vi alle skal kle oss ut.

Vanligvis ser en klassisk klokke (ja, en klassisk klokke) alltid fin ut når det kommer til stil. Slanke og ikke vågale, de ser alltid en del ut og med en svart urskive kompletterer de alltid denne smokingen eller formell kjolen du har på deg. Og når de kommer i gull eller sølv, matcher de gull- eller sølvtvillingene

Verdt investeringen:. Den dyre klokken du kjøper bør alltid være en helt spesiell vare for deg og kan også være en arv å gi videre til familiemedlemmer. Og også når du kjøper en dyr klokke, sørg for å oppbevare alle papirer og garantier (helst låst sikkert i en safe). Husk også at dyre klokker trenger vedlikehold og vedlikehold fra tid til annen og dette koster også penger.

Se på delen. Det er fint å ha en klokke som får deg til å se en del ut. Enten for golf, formell, klassisk, sport, luftfart, dykking, seiling, er det alltid klokker som får deg til å se ut som den delen av aktiviteten du liker. Selv om du kanskje ikke får mest mulig ut av klokken, sørg for at du virkelig liker delen.

Vær trygg, uansett hva du gjør, er det alltid en klokke som passer stilen din og lommen din første gang du våger å kjøpe en.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *