Kjøp av designerklokker for dame og herre

Av | november 9, 2021

Det er foreløpig vanskelig å fastslå hva en designerklokke er i stedet for en vanlig. Designerklokker ble født fra moteindustrien med kjente designmerker som Armani, Cartier, D&G, Sesky, DKNY og Guess som lanserte sine egne klokker. Designet på disse er veldig moteorientert og ofte i tråd med de nyeste motene og haute couture-seriene. Disse designermerkene tilbyr et bredt utvalg, spesielt når du kjøper dameklokker.

De tilbyr også smykkeklokker og armbånd, hvorav mange passer godt sammen med smykketilbehøret deres. Hvis du handler etter en moteorientert person, må du vurdere et spesifikt utseende eller antrekk som vil følge designerklokken. Da kan du lage tilbehør med øredobber, kjede eller håndleddssmykker, enten fra samme motedesigner eller noen du liker.

Vi kan imidlertid ikke glemme de tradisjonelle produsentene av luksusklokker som har en historie innen produksjon av klassiske klokkedeler for menn. Den ble senere utviklet for armbåndsur for kvinner og menn. Nå er de også i tråd med vår tids motedesign og tenker mye på design av klokker. Dette har resultert i multifunksjonelle klokker laget med presisjonsteknikk som også er veldig moteriktig i design. Det er derfor ikke overraskende at kjente klokkeprodusenter som Tissot, Hamilton, Breitling og Timex også lager designerklokker.

Hvis du ønsker å kjøpe klokker for menn, vurder om de er elskere av hvitevarer eller foretrekker et klassisk og rent klokkedesign. Tissot gjør T-Touch Titanium-klokken egnet for både kvinner og menn. Den er laget av titan, kommer med kompass, høydemåler, termometer, barometer og er vanntett opptil 30 meter. Denne, en av de mange designerklokkene produsert av Tissot, kommer med to års garanti.

Det er også klokkedesign basert på temaer som sportsbegivenheter, kjente kjendiser eller hva som er den siste kjepphest. Hvis mannen du kjøper en klokke av er en bensinstasjonsjef eller en sportsfan, vil du finne en rekke temaklokkedesign på kjente sportsbegivenheter som Moto GP eller OL. Det finnes mange sportsklokker som også ser ut som designerklokker.

For et klassisk rent utseende, velg Armani, Oris, Hamilton eller Tissot kronografklokker for menn. For kvinner, deretter Armani, D&G, Rotary og Hamilton dameklokker de er essensielle. Dette er designerklokker, men holder et klassisk rent utseende.

Prisen på disse klokkene avhenger av materialer, funksjonalitet, håndverk og merke på klokkene. Dyrere designmerker kan øke i verdi over tid, spesielt hvis klokken er en del av et begrenset opplag.

To av de mest populære designerklokkene er Tag Heuer og Rollex. Gamle Rollex-klokker er verdt mye penger, så å kjøpe en Rollex i dag er en god investering. Dette er ikke å si at noen av designerklokkene ikke vil bli høyt verdsatt i fremtiden, så sørg for at du alltid er ledsaget av en autorisert forhandler med en produsentgaranti.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *