Innstilling av diamantring – fordeler og ulemper

Av | oktober 14, 2021

Diamantringen er sannsynligvis det mest populære blant dem som velger diamantringen. Fire- eller sekspunktsinnstillinger brukes ofte, selv om de går til åtte punkter, der de fire settene med topunktssett som er gruppert sammen gir ekstra sikkerhet for diamanten.

Imidlertid bør de vurderes avhengig av visse antrekk og livsstil. Denne artikkelen undersøker først hva som er toppinnstillingen, og vurderer deretter de to fordelene og to ulempene som må vurderes.

Først får vi en enkel beskrivelse og forklaring av spissinnstillingen til diamantringen.

HVA ER PRONG INNSTILLING?

Tynne metalltråder trekkes fra bunnen av ringen og diamanten holdes på plass. De hviler på den øverste kanten av diamanten og holder perlen på plass.

FORDEL 1: UTSEENDE

Denne innstillingen gir perlen en høy profil fordi den løfter den over resten av ringen, så den viser det maksimale overflatearealet i lyset. Dette er kanskje den mest kjente årsaken. En annen setting retter heller ikke så mye lys mot midten av steinen, så den tiltrekker sin appell.

FORDEL 2: KOSTNAD

Toppinnstillinger er billigere enn andre innstillinger. Dette gjør at kjøperen kan bruke mer på steinen. Også klatring i perlen over ringen kan være litt større enn den faktisk er.

1. Ulempe: KOMFORT

Jo høyere profil på ringen er, desto lettere er det å fange i andre materialer. Det kan være en plage for en mor med små barn, ringene kan lett fange stoffene eller klærne kan lett fange dem.

2. SKADE: SKADE

Denne innstillingen kan forårsake skade på ringen hvis brukeren er engasjert i utendørsaktiviteter eller energi med høy energi.

Denne andre refleksjonen må settes i perspektiv. De fleste antrekkene i toppinnstillingen holder ringen på i mange år uten problemer. Det er viktig å sjekke ringen regelmessig for å sikre at tipsene ikke blir skadet og for å sikre at de fortsetter å gjøre jobben sin.

Hvis brukeren er involvert i aktiviteter som noen ganger kan skade ringen, er det kjent å eliminere denne tidsperioden.

Et forsiktig ord, det er lurt å gå for fire eller seks poeng. Tre tips er også tilgjengelige, men mange tror at de ikke har det sikkerhetsnivået de trenger for steinen.

Å kjøpe en diamantring er ofte hovedbegivenheten og er et resultat av mye forskning og råd. Selv om innstillingen for diamantringen synes å være den mest populære og mest passende, er det viktig å måle fordeler og ulemper og sørge for at du gjør det riktige kjøpet for deg selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *