Hvorfor hadde fingerringer en hemmelig betydning?

Av | november 14, 2021

Moten endrer seg hver dag, Kvinners fingerringer de har blitt en motetrend, noe unikt som utgjør din stil og personlighet. Tåringer for kvinner ble brukt på tærne til bruder og brudgom av en rekke årsaker, og mange av dem fordi andrefingeren har viktige trykkpunkter.

Å bruke en ring på tåen ble antatt å gi kvinner en sensuell følelse, og å gni fingeren med smykker i det området kan bidra til å behandle menstruasjonsproblemer og holde reproduksjonssystemet sunt og balansert.

I dag, Sølv tåringer de har blitt stilige og elegante moteartikler for kvinner. Det ble først antatt at sølv var en god leder og at metaller ville samle energi fra jorda og overføre den til kroppen og gi næring.

Hvis du noen gang har lurt på hva nøkkelen til å bruke fingerringer er, trenger du ikke lete lenger. La oss se nærmere på det vi nettopp har lest.

  • Livmor i god form

Det har blitt sagt at den andre fingeren er direkte koblet til livmoren, organet der en kvinne bærer babyen sin i ni måneder. Kledd sølv Å gå eller gjøre andre aktiviteter fremmer friksjon, noe som bidrar til å holde livmoren sunn. Hvis du er desperat etter en baby, bør du vite at det også øker sjansene dine for å bli gravid.

  • Bra for jomfruer

Tåringer har et meningsfullt ord på hindi «Bichhiya» brukes av unge jenter på tåens tredje finger. Det faktum at en tredje tå er assosiert med hele reproduktive systemet bidrar til å redusere ubehag under menstruasjonssyklusen. Periodiske kramper er vanligvis invalidiserende, men hvorfor ikke hvis vi fjerner dem ved hjelp av en enkel akupressurteknikk? Faktisk eliminerer ringen alle problemene knyttet til menstruasjonen, som PCOD, ovariecyster, etc.

  • Polar energi

Kvinneringer de er ikke bare moteriktig! Ringen tar den polare energien fra jorden og overfører den til kvinnen, da alle vet at sølv er en god leder. Som et resultat opprettholder den aktiviteten og helsen til alle de vitale organene i kroppen, og frisker opp og revitaliserer den.

Velg riktig fingerring for deg

Velg en tåring som matcher din personlighet. Tykkelsen på båndet er den viktigste faktoren, siden de bredere ringene ikke føles så mye under fingeren.

For å bestemme størrelsen på fingerringen din, bruk et målebånd eller en skala for å notere og måle lengden. Så få mest mulig ut av den sofistikerte eller blomstrede kjolen din ved å ha på deg et elegant design.

Samle inn,

Det er ingen tvil om at smykker har blitt veldig populære de siste årene. Kledd Kvinners fingerringer de er ikke lenger bare for gifte kvinner, mange unge jenter bruker dem som en måte å gi et tradisjonelt erotisk preg til antrekkene deres. Få en måte å matche på Sølv tåringer, som fremhever føttene dine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *