Hvorfor bruke en slangering?

Av | oktober 18, 2021

Slangeringen er en merkelig ting vi har sett glide på fingrene til kjendiser på A-listen de siste årene. Så hvorfor bærer de rike og berømte det? Vi kan ikke svare på dette spørsmålet, men vi har grunn til å kle oss andre. Denne motetrenden er en klassiker og en som har eksistert lenge. I mange århundrer har mennesker fra forskjellige kulturer i verden valgt å bruke slangeringen, noen for motens skyld og andre på grunn av den symbolske naturen til slanger i deres kulturer.

Kjendiser har brukt slangeringer i årevis. Disse kjendisene kan ha på seg dyre versjoner av disse ringene, men i dag trenger du ikke å være rik eller berømt for å få dette fasjonable smykket.

Slangeringen har lenge vært på moten før den begynte å bli brukt av dagens kjente mennesker. I romertiden var det et veldig populært design og ble brukt til å representere evigheten. Gamle romerske kvinner hadde mange juveler, akkurat som kvinner hadde på seg i viktoriansk tid. XIX. I det tjuende århundre ble slangeringer satt med diamanter, rubiner og safirer. Det sies at ringen ble kjent i løpet av denne tiden på grunn av forlovelsesringen som dronning Victoria mottok fra prins Albert.

I gresk mytologi ble slanger betraktet som et symbol på helbredelse. Slangeringen ble båret til ære for Asclepius, den gamle greske gud for medisin, helbredelse og foryngelse. Asclepius hadde en stab knyttet til en slange, som nå har blitt et symbol på medisin. De gamle egypterne hadde også på seg slangeformede smykker. Med fruktbarhet hadde de slangegudinner knyttet til beskyttelse av kjøkkenet og ble sett på som kongens beskyttere.

Slanger er også svært symbolske i andre kulturer, for eksempel hinduisme, buddhisme og australsk aboriginsk mytologi. I kinesisk astrologi sies det at slangen i hjemmet ditt er god fordi det betyr at du skal sulte familien din. Den kinesiske dyrekretsen sier også at slanger regnes som en fokusmagnet og ikke vil bli vurdert. Så hvis du vil tiltrekke deg oppmerksomhet, bruk en ring med en slange.

The Snake Ring er en interessant samtale og smykker som alle, spesielt slangefans, ville være stolte av. Det er forskjellige design rundt, og de fleste har slangen viklet rundt fingeren.

Som du kan se, kan valget om å bruke en slangering være basert på den symbolske naturen til slanger fra forskjellige kulturer, for mote skyld eller fordi du vil at smykkene dine skal skille seg ut blant menneskene. Så kanskje her er det virkelige spørsmålet: «Hvor finner du det?»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *