Hvordan vite om en jente er en lesbisk – 10 tegn du bør se etter

Av | november 8, 2021

Du er i bokhandelen og denne søte jenta står ved siden av deg og surfer på blader. Etter noen øyeblikk starter hun en samtale, og du er ikke sikker på om hun flørter eller bare er vennlig. Hvordan kan du vite om hun er interessert?

# 1) Får hun øyekontakt med deg? Det er en ekstra bonus hvis hun ser deg i øynene og smiler!

# 2) Har hun rørt armen din eller børstet mot deg i det hele tatt. Hvis hun prøver å komme inn i rommet ditt, kan dette være et mulig signal. Hvis du returnerer gesten og hun lener seg inn i deg, er det et ganske sikkert kort at hun tenker det du tenker.

# 3) Har hun noen tatoveringer som kan gi henne bort? Mange lesbiske vil ha en slags «stolthet»-tatovering eller annet symbol som kan gi dem bort. Ta en nærmere titt, det kan være veldig subtilt eller det kan være en stor regnbue, men du vil ikke vite det med mindre du tar en nærmere titt.

# 4) Har hun noen smykker som i det hele tatt kan gi henne bort? En regnbuering, et halskjede, en labrys er et eldre symbol på myndiggjøring for kvinner og kan være en pekepinn på hennes seksualitet. En ring på tommelen har vært kjent for å være en indikator på biseksualitet, og en ring på langfingeren på venstre hånd bæres noen ganger av lesbiske i et forpliktet forhold. Ikke den tradisjonelle ringfingeren, men det lengste sifferet i hånden er det du skal se etter.

# 5) Leker hun med håret når hun snakker og smiler til deg? Dette er ofte måten en veldig femme kvinne vil flørte. Se etter de subtile endringene i ansiktet hennes, uttrykkene og øynene hennes. Håret flipping, i forbindelse med alt det ovennevnte er nesten en sikker innsats som du blir flørtet med.

# 6) Nevn din «siste kjæreste» tilfeldig og vent på hennes svar. Hvis det ikke er noe sjokk, ingen åpenbar endring i oppførselen hennes og hun fortsatt ser ut til å flørte med deg, er det mest sannsynlig at hun er det.

# 7) Nevn navnet på en lokal homoklubb eller bar og spør om hun noen gang har vært der. Hvis hun er kjent og sier hun har vært der, så er du god som gull, min venn. Be henne ut!

# 8) Hvis du er den dristige typen, og du er et sted i nærheten av en kaffebar eller drikkestand, spør henne om hun vil ha noe å drikke og tilby å få det. Hvis hun lett godtar invitasjonen din, sitter og snakker med deg, så er hun mest sannsynlig like interessert i deg som du er i henne!

# 9) Under samtalen, plasser hånden din på den lille delen av ryggen hennes, veldig tilfeldig og rett henne mot en dør, en stol, hvor som helst. Hvis hun lett beveger seg med deg, er det hennes underbevissthet som lar deg ta kontroll over situasjonen og peker på hennes ønske om at du skal gjøre det. På det tidspunktet bør du være trygg på å spørre henne om nummeret hennes, slik at du kan «ringe henne en gang».

# 10) Bare kom rett ut og spør henne om alt annet feiler. Hun virker interessert, og du er bare ikke sikker. Den eneste måten du vil vite er å bare komme rett ut og spørre. Kanskje du sier noe søtt som «Jeg mener virkelig ikke å fornærme deg, så vær så snill, ta det som et kompliment, men jeg vil gjerne møte en jente som deg og bli kjent med henne. Du kan kanskje gi meg telefonnummeret ditt. og spise lunsj en gang?» Du gir henne et kompliment og gir henne en ut på samme tid. Hun vil fortelle deg om hun er interessert ved å akseptere eller avslå. Hun kan til og med komme rett ut og si «Jeg trodde du ALDRI ville spørre!»

Lykke til med dating. Det er ikke lett å møte kvalitetsmennesker, spesielt ute i offentligheten. Flere og flere mennesker henvender seg til nettdating, men det er absolutt morsommere å ha den første gnisten fra andre siden av rommet og finne en unnskyldning for å komme nærmere og slå av en prat. Kanskje du vil utveksle blikk og begge spille hardt å få? Relasjonsdansen er morsom, hvis du tillater deg selv å nyte den. Ikke la angsten holde deg fra å ha det litt moro. Å flørte er bra for sjelen … selv om jenta viser seg å være hetero.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *