Hvordan utdanne katter til å bruke en kattedør eller å ringe en bjelle

Av | januar 3, 2022

Hvis du har en utekatt, kan det være lurt å lære hvordan du trener katter til å bruke kattedøren eller hvordan du ringer på klokken for å innse at de er klare til å gå inn.

Jeg skjønner at det er folk der ute som er opptatt, og jeg glemmer å sjekke dem, så jeg har funnet en måte å fortelle dem at de er klare til å gå inn. Jeg bor i et område som er for kaldt for en kattedør (jeg har en der katteboksene i kjelleren står), så jeg valgte å finne en måte å signalisere å åpne døren på fordi det var noe vi ønsket. noen ganger den forferdelige kulden vi går gjennom her.

Her er en fin måte å trene kattene dine på, slik at du vet at de vil slippe deg inn.

Bare ta en liten bjelle, høy nok til at du kan høre den, og sving den fra tauet på utsiden av døren. Sørg for at du viser dette til katten din flere ganger og legg til en kattunge på panseret hvis det er nødvendig for å tiltrekke deg kattene dine.

Du kan få en bjelle i hvilken som helst håndverksbutikk for nesten hva som helst. Å bruke flere små bjeller kan være bedre for deg eller katten din. Fest klokken eller klokkene til katten din slik at den lett kan nå et hengende tau, og fest deretter en leke til katten eller bruk en kattespray for å tiltrekke katten din.

Når katten ringer på, vil du gi den en kattegodbit for å fortelle dem at de har gjort noe som er verdt det. Hvis katten din ikke plukker opp klokken med en gang, må du kanskje fortsette å vise ham interesse og før eller siden vil de vite at du kommer til døren for å slippe ham inn når de ringer på.

I begynnelsen må du kanskje fortsette å ringe hver gang du går inn eller ut for å begynne å binde døren som åpnes. Det kan være lurt å starte med en bjelle inne i huset når de vil ut, og dette vil gjøre at de raskere vet at å ringe på bjellen vil åpne døren.

Selv om jeg innser at døren kanskje ikke åpnes fordi den ikke er der, eller av en rekke årsaker, vil katten din fortsatt begynne å koble klokken til døråpneren.

Hvis du bor et sted hvor du kan sette en kattedør, er dette et annet alternativ som du kan bruke for å få katten din inn og ut når den vil. Dette vil også avhenge av de andre dyrene du har hjemme. En annen grunn til at jeg velger å ikke ha kattedør er å gå ut, jeg har en katt som kan gå ut, men den er sint og når jeg går ut må jeg være der for å sitte babyen så han ikke blir redd og ta den. skru det av.

Selv om du kan kjøpe en kattedør i enhver dyrebutikk, kan du gjøre det selv hvis du er flink til å lage ting. Vi setter kattedøren i kjelleren vår ved å kutte et lite hull i bunnen av døren og legge en plastbit som lett kan passere gjennom.

Hvis du vil sette en kattedør som går ut, sørg for at du har riktig størrelse for å passe katten komfortabelt gjennom åpningen. Selv om en katt som går på gaten til enhver tid vil vite hvordan den skal bruke kattedøren raskt, kan det hende du også må vite hvordan du trener katten din til å bruke denne nye døren.

Dette bør være en ganske enkel prosess. En av måtene å lære opp katten din til å bruke denne døren er å holde den åpen og bruke et leketøy for å friste katten til å bevege seg fra side til side. Du trenger bare å gjøre dette et par ganger til du skjønner at katten din kan komme inn og ut så mye den vil.

Etter å ha gått inn og ut et par ganger, vil du vise dem hvordan du bruker døren når den er lukket, og du kan bruke samme prosess for å gjøre det. Du kan kanskje bruke mat for å lokke katten din til å gå ut døren og hjelpe deg med å komme deg videre for første gang, men mange katter vil ta denne prosessen ganske raskt hvis de virkelig vil ut.

Med utholdenhet og kjærlighet kan du lære å trene katter til å gjøre nesten hva som helst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *