Hvordan teste din frimurerring av titan for å se om den er ekte

Av | oktober 14, 2021

Titan er et lett metall, men er sterkt og holdbart. Den brukes til en rekke jobber og er mye brukt i ubåter, satellitter, Ferrari -plugger og fly.

Metallet har lavere varmeledningsevne, noe som gjør det varmere. Disse brukes også til å lage ringer og andre smykker. Disse er enkle og elegante og har en myk finish som gir en myk berøring.

Den største vanskeligheten er at titan er et veldig vanskelig materiale å jobbe med, men resultatene er mer enn verdt innsatsen.

Frimurerer av titan er veldig populære blant murere. Faktisk er de designet av en murer og brukes bare av murer. Tilgjengelige størrelser varierer fra 8-14, og alle ringene er gravert med et kompass og en firkant.

Disse er gitt til brødre som har passert et visst nivå og stolt vist det.

Den falske får mer fortjeneste

Noen anerkjente organisasjoner tilbyr disse ringene i sine store butikker, og de kan også bestilles online. Noen mennesker lager imidlertid falske etterligninger som lett kan lure øyet.

Disse ser ut som originale titanringer, men de varer ikke lenge siden de er laget av et metall av lav kvalitet. De er billigere og enklere, og fordi de selges som en titanring, får de mye høyere avkastning på salget.

I det øyeblikket en person innser at han har blitt lurt med en falsk, er det for sent.

Tester ringen

Den beste måten å unngå juks er å teste ringen for å være sikker på at du får den originale titanium frimurerringen. Dette kan gjøres ved å følge noen få enkle trinn:

1. Føl ringen rundt den og hold den mot en lyskilde for å se om det er riper. Det skal føles helt glatt og ikke riper. Ellers er det en falsk som har brukt andre metaller.

2. Titan er et relativt sterkt metall, og derfor blir ringene som ikke lages lett bøyd eller riper. Sjekk derfor ringen ved å trykke på den harde huden og se om det er tegn på grov bruk. Tilstedeværelsen av slike tegn indikerer at ringen er falsk, og kunden bør hoppe over denne butikken helt.

3. Det siste trinnet for å sjekke den virkelige er å se om saltvannet eroderer. En ring med saltvann vil ikke påvirke hvor lenge det har vært med det.

Falsk, derimot, vil definitivt vise tegn på korrosjon hvis den senkes i saltvann. Dette er ikke en veldig praktisk metode, ettersom ringen må oppbevares lenge i saltvann.

Disse ringene er veldig populære spesielt som en gave og bæres med stolthet. Den enkleste måten er å velge en anerkjent shoppingorganisasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *