Hvordan sjekke renheten til en titan-parring

Av | oktober 26, 2021

Å ha på seg et bryllupsbånd for både kvinner og menn er det mest elegante, og det regnes også som en av de største trendene. Selv om kvinner er tilbøyelige til andre metaller som gull eller sølv, er herrebånd laget med dette metallet helt foretrukket. Men å velge et standard kvalitetsbånd kan være en av de mest kompliserte oppgavene. Hvis du besøker en smykkebutikk som har bånd laget med dette metallet, kan du bli forvirret med de mange designene som øker forvirringen som et par trenger å kjøpe. For å gjøre det riktige valget, er det tilrådelig å forstå et par ting på forhånd. Du må forstå faktorene som skiller det reneste båndet mellom samme metall eller andre ringer. De er her.

Ikke tom hvis vekten manipuleres

Å bestemme renheten eller fortreffeligheten til en titan-parring er slett ikke lett sammenlignet med andre metaller. Det vil si at akkurat som renheten til en diamant måles i karate, kan vekten av gull også måles i karate. Det hjelper å bestemme vekten av gull som brukes til å gjøre dette. Det første enhver kjøper bør huske på er at en gruppe laget av dette metallet ikke har noe annet metall enn dette. Den må inneholde 99 prosent av metallet og viser tilfeldigvis at mengden er mindre enn eikenøtten. Dermed er det vesentlig at gruppene ikke har noen reelle egenskaper ved metallet.

Ikke tom hvis den er finert

Hver gang du kjøper et par titanringer, tilbys vanligvis mange typer finish. De er tilgjengelige i dette metallbåndet fra sateng til høypolerte overflater, men det er ingenting å stille spørsmål ved. Kanskje hvis gullsmeden din krever at du gjerne bruker en plate for å beskytte metallet eller et hvilket som helst belegg, kan det være på tide å tenke nytt. Du bør alltid se etter bånd eller butikker som ikke tilbyr beskyttelsesplater.

Den er ikke tom hvis magneten lett tiltrekkes

En av de enkleste teknikkene er å bringe en magnet nærmere båndet, hvis den er uren vil den lett tiltrekke seg magneten og feste seg til den. Hver gang en magnet holdes foran et bånd, vil ringen ikke binde seg, men den binder seg lett, så det kan være lurt å tenke nytt. Metaller som rustfritt stål tilsettes ofte slike lettmetaller, som gjør dem til urenheter og som et resultat trekker til seg metaller.

Hvis det urene veier mer

Du må vite de viktigste dataene om metallet, og det er at dette metallet er et av de letteste metallene som finnes. Når du kjøper et band, hvis du kommer over et band som veier mer, kan det være et annet metall du kjøper. Det bør huskes at dette metallet er veldig lett og ser ikke tungt ut i det hele tatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *