Hvordan gjemme seg fra forlovelsesringen og tap av smykker

Av | oktober 14, 2021

Kanskje du leste John Drennan og Daniella Anthony, et britisk par, som besøkte Central Park i NY City fredag ​​30. november 2018.

John brukte en spesiell anledning til å be Daniella om å gifte seg med ham. Etter det følelsesmessige spørsmålet ga han Daniella en verdifull diamantring.

Så skjedde det utenkelige: ringen gled av fingeren på Daniella og falt ned i et t -banenett.

Det ser ut som ingenting reddet den tapte ringen – til og med ber om hjelp fra politiet i NY!

Da flyet tilbake til landet snart mistet John og Daniella håpet og glemte å gi politiet kontaktinformasjon.

Etter å ha prøvd å redde den dyrebare ringen, klarte de beste i NY å komme seg ut. Da de gikk til sosiale medier, spurte de om folks hjelp til å finne eierne av ringen. Fruktene deres bar frukt: John og Daniella fikk vite om den dyrebare oppdagelsen, mens de berømmet de som håndhevet lovene som ikke ville gi opp i søket som betydde så mye for dem.

Mennene i blått syntes også fornøyd med den lykkelige slutten, selv om de ga et råd: Vær forsiktig med t -baner!

Forsikringseksperter tilbyr ytterligere råd om emnet.

• Gjennomgå hjemmet eller leierens forsikring for å se om dine dyrebare smykker har tilstrekkelig dekning. Spør forsikringsspesialisten din om råd, og hvis du har det bedre med selvforsynt dekning.

• Oppbevar betalingsbevis, for eksempel kvitteringer og fakturaer, ved å dokumentere eierskapet til smykker som vil gjøre det lettere å sende forsikringskrav.

• Ta bilder av smykkene dine og lagre dem på digital fil og papir for en enklere forsikringskravsprosess.

• Du må også få en vurdering av smykkene dine av en profesjonell, slik at du kan kontrollere den nåværende verdien av smykkene.

• Fest smykkene som må fikses slik at de ikke sklir over deg.

• Hvis du velger å ikke bruke smykkene dine, er det best å plassere det på et låst sted som ikke er begrenset til andre, for eksempel et bankhvelv eller en hjemmeboks.

• Pass på at du aldri legger smykkene dine i en koffert mens du er på reise. Ta på deg smykkene du vil ha med deg og sett andre på benken eller i en skjult hjemmeskap.

Husk å snakke med fagfolk fra et uavhengig forsikringsbyrå for mer råd om tilhørende beskyttelsespolicyer og vurderinger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *