Hva ville en magering si om deg?

Av | november 7, 2021

Hvis du har tenkt på å bore navlen, kan du være bekymret for hvordan andre vil reagere på avgjørelsen din. Selv om det er noen fordommer mot folk som tør å bære en magering, kan ikke et smykke definere deg; spesielt til de som ikke kjenner deg.

Som med alt, er det stereotypier om hvem som bærer visse typer kroppssmykker. I vår opplyste tid skulle du mange steder tro at når de har tatoveringer og kroppspiercinger ville disse stereotypiene forsvinne. Vel, hvis meldingene og FAQ-tabellene på Internett er veiledende, er det fortsatt noen uheldige misoppfatninger som vedvarer. Ordet jeg ser knyttet til en magering er «søppelbøtte». Som det gamle ordtaket sier, gjør det å ha på seg en raring deg ikke grovere enn å gå til McDonald’s i stedet for å gjøre deg om til en burger.

Hvis du bestemmer deg for å få en magering, aksepter at det ikke er et stigma, men en fantastisk måte å uttrykke deg på. Nå har du et annet sted du kan utfylle i kroppen din. Kanskje å velge smykker i dette området kan påvirke andres mening på godt og vondt, men å ha en navlepiercing betyr ikke noe annet enn at du ikke er redd for nåler. Om ikke annet, så sier du at du er litt malplassert og ikke tar deg selv for seriøst.

Det fine med en navlepiercing er at du kan bestemme hvordan og når du skal vise det området av kroppen din. Dette kan gjøres diskret eller åpent og kan endre taktikken din med antrekket eller årstidene. Det er vanskelig å skjule midtseksjonen din i bikinisesongen, og hvis du har smykker som fremhever området, hvorfor vil du det?

Til slutt er hovedspørsmålet å forstå at beslutningen om å stikke hull i navlen kan mistolkes. Kanskje det er en god idé å gå tilbake og vurdere hvorfor du tar dette steget. Bestem hvilket budskap du vil formidle (om du vil sende det eller ikke) til andre gjennom deg. mage ringer og vise. Men ikke glem at i et uvanlig område er det så enkelt som smykker hvis vi ikke lar noen av oss definere det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *