Hva betyr hver finger for ringene?

Av | november 12, 2021

I dag ser vi barn og tenåringer som bærer øredobber på alle mulige steder og på alle fingre og til og med på tomlene med ringer. Det er absolutt en moteerklæring for de fleste, men har du noen gang lurt på: hva betyr hver finger for ringer?

Å bære en ring formidler ofte et slags budskap til seg selv og verden. Siden venstre hjerne er ansvarlig for logikk, og fordi den kontrollerer høyre hånd, er det rimelig å tro at det å bære en ring i høyre hånd betyr bevisst logisk bevissthet og et ønske om å kontrollere ens liv og handlinger. Ettersom høyre hjerne kontrollerer venstre hånd og kreativitet, uttrykker de venstre ringene tro, kreativitet og holdninger. Å bære en ring på en bestemt finger er vanligvis forbundet med ønsket om å øke kraften forbundet med den fingeren.

Tommel – Betydningen av tommelen for ringene: Vilje – Tommelfingeren representerer logikken og kraften i tanken på vårt vesen som styrer handlingene våre. Tommelen er uavhengig av de andre fingrene og er kanskje den viktigste fingeren mens du jobber i lag med resten av hånden. Det er en figurativ kraft og symboliserer selvstendig tenkning og frihet.

Pekefinger – Betydning av ringfinger: Autoritet og ambisjon – Denne fingeren indikerer vårt behov for å øke egoet vårt og etablere autoritet og makt. Det er også knyttet til ledelse og ambisjoner. Konger, prester og healere bar ringer på pekefingeren, og trodde at denne fingeren var spesielt sterk. Folk bærer ofte en ring på pekefingeren for å vise selvsikkerhet eller kraft.

Langfinger – Betydningen av ringenes langfinger: identitet og materialisme – Å være den høyeste fingeren, er langfingeren relatert til formålet med livet vårt. Håndens midtpunkt representerer også personlig identitet og de tingene som er viktigst for oss. Folk som bærer en ring på langfingeren ønsker ofte å være sentrum for oppmerksomheten.

Ringfinger – Betydningen av ringen for ringer: følelser, kreativitet og hjerte: Å bære en ring på «ringfingeren» indikerer en forbindelse til hjertet fordi de tror det er nært knyttet til den frie arterien. hjerte. Det er relatert til våre følelser av kjærlighet og hengivenhet. Det er også et uttrykk for vår kreativitet og kunstneriske selv. Ringen på denne fingeren på venstre hånd betyr et ekteskap og en forpliktelse av lojalitet til ringgiveren til andre. Hvis personen som bærer ringen har kjøpt den, uttrykker den egenkjærlighet og egenverd og en tro på talent.

Lillefinger – Betydningen av ringens lillefinger: Relasjoner: Lillefinger eller truende ringer indikerer tillit til forretningsmessige og personlige forhold. Det er et symbol på styrke og tilknytning til andre. I motsetning til uavhengighetens finger, er det knyttet til våre holdninger til andre mennesker, intimitet og den materielle verden, når vi ser på verden og ser tilbake, slik våre venner gjør. Det indikerer også en persons holdning til seg selv og deres attraktivitet. Å bære en ring er et æreskjennetegn, men å ha på seg mange ringer er vanligvis et tegn på at noen ønsker å tiltrekke seg oppmerksomhet, men mange ringer er fratatt personlighet. og kanskje et tegn på lav selvtillit. Heldigvis har det hjulpet å forstå betydningen av hver finger for ringene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *