Historien om Croton Watch

Av | oktober 24, 2021

Introduksjon:

Klokken er ikke bare brukt for tid, men har lenge også vært brukt som moteplagg. Variasjonen av utseende og design ble brukt til å modifisere og gjøre klokken attraktiv. Ulike smykker som sølv, gull, diamant og platina ble innlemmet i forskjellige proporsjoner av produsentene for å gi klokken et attraktivt utseende.

Tidlig produksjon av klokker:

Historien sier at 1524 er det tidligste året for urproduksjon, men tidlig produksjon begynte i Frankrike og i 1574 flyttet en urmaker ved navn Charles Cousin fra Frankrike til Genève til Sveits og flyttet dit, etablerte og fikk statsborgerskap etter tretten år. I denne perioden ble klokken brukt som en juvel og ble gjort tilgjengelig for massene mye senere.

Charles Cousin grunnla et klokkelaug i Genève og i perioden ble sveitsiske klokker kjent. Før Charles Cousin var det flere urmakere i Sveits, men Charles Cousins ​​forpliktelse til å organisere sektoren har gitt et løft til kvalitetsproduksjon og til å spre kvalitet over hele verden. Klokker laget i løpet av tiden var ikke perfekte før nå. Disse tidlige klokkene var unøyaktige og de fleste klokkene har bare timeviseren og måtte vikles opp to ganger om dagen.

I perioden fra 1600 til 1700 forblir klokker et smykke og perioden så også teknisk innovasjon. I løpet av perioden ble to typer pendel- og lommeur gjort tilgjengelig. I løpet av året 1675 ble det brukt en spiralbalanseringsfjær, som forbedret nøyaktigheten av timen fra en brøkdel av en time før til en brøkdel av et minutt. Fram til 1675 ble pendeltypen brukt rundt halsen, Charles II av England introduserte lange vester og menn brukte lommene på disse vestene til å sette på klokker.

I 1715 begynte engelske urmakere å bruke diamant som lager. Ved slutten av århundret hadde det øvre lageret til balanseakselen sannsynligvis diamanter. På begynnelsen av 1800-tallet ble maskiner for produksjon av klokker utviklet og urdeler ble produsert, og senere ble kostnadene for ulike klokker redusert. Mange kjente klokkefirmaer kom på slutten av 1800-tallet og crotonklokken er en av dem.

Croton Watch Company:

Croton Watch Company Inc. ble etablert i 1878 og siden har familien fortsatt å drive virksomhet. Croton Watch Company Inc. opererer fra New Jersey, USA. Selskapet med mer enn 128 år med antikken er kjent over hele verden for klassiske klokker. Siden starten av virksomheten har familien fostret virksomhet ikke bare i USA, men rundt om i verden.

Croton armbåndsur er klassisk designet for å holde tritt med trender og fremskritt når det gjelder å sette trender for fremtidens generasjon. Ulike modeller av Croton-klokker har dukket opp i flere magasiner, inkludert magasinet Harpers Bazaar. Modellene som er tilgjengelige med Croton er noen ganger bedre enn de dyrere modellene som leveres av andre selskaper. Croton-klokken kommer med livstidsgaranti.

Klassiske Croton armbåndsurmodeller:

Noen av de klassiske Croton-klokkemodellene inkluderer RC 307335 herrearmbåndsur, RC 211069 damearmbåndsur, Croton 207758 RHMP dameklokke, den sveitsiske utgaven automatisk multifunksjons diamantarmbåndsur Croton rustfritt stål begrenset, herre nicolet rustfritt stål. klokke, skjelett croton klokke. Alle disse klokkene er tilgjengelige på markedet fra et område på $70 til $700.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *