Håndledd Cock Golf Treningshjelp

Av | november 4, 2021

Å bruke golftreningshjelpemidler i golfspillet ditt er en god praksis. Det finnes treningshjelpemidler for alt fra å sette opp til å slå en sjåfør. Hva med treningshjelpemidlene du bruker i kroppen for å holde kontakten eller riktig på linje med målstreken? Det eneste problemet er at det ser ut til å være forvirring om hvordan håndleddet hever seg i baksvingen. Dette gjelder spesielt for nybegynnere, fordi håndleddets hane skal kjennes. Hvordan kan et golftreningshjelpemiddel hjelpe deg med å føle deg som håndleddene dine?

Det er mange steder hvor du kan lære om håndleddshaner i golfsvingen. Du kan finne dem i online golfinstruksjoner, golfmagasiner og viktigst av alt, i mine favoritt-infomercials.

Å se et golftips i aksjon er alltid bedre for deg enn å lese eller lytte til det. La oss se hva en informativ reklamefilm kan fortelle oss om hvordan håndleddene hviler i golfsvingen. Her er noen du kanskje har sett.

* Hemmeligheten til Greg Norman

* Medicusen

* Hansken

* Swing Magic av Kallassy

Nå trenger du ikke skynde deg og kjøpe noen av disse golftreningshjelpemidlene hvis du ikke vil. Men ved å se noen av disse informasjonsannonsene kan du begynne å finne et sentralt tema. Hvordan og hvor håndleddene dine skal være under golfsvingen. Enda bedre. Hvordan de skal ha det.

Sjekk ut Greg Normans hemmelighet. Hvis du ser på nyhetsreklamen, forstår du kanskje at høyre håndledd ikke skal bevege seg mye. Bevegelsen er fast. Det stasjonære plaststykket vil ikke tillate noen frem- og bakoverbevegelse av hånden, kun en liten heving av tommelen mot håndleddet. Greg forteller deg til og med at håndleddets hane er som å riste noens hånd. Jeg vil at du skal ta den følelsen med deg. Prøv å holde «V» på tommelen og høyre pekefinger peker mot høyre skulder gjennom hele svingen. Denne følelsen gjør at håndleddene dine kan plasseres naturlig.

Så er det Medicus. Det spiller ingen rolle om du vil snakke om strykejernet eller driveren. Det burde ikke bety mye for deg. Det du trenger å plukke opp er hvordan hengslet er orientert på forsiden av køllen. Hengslet er orientert på samme måte som kølleflaten. Så hvis du bryter håndleddet tilbake på seg selv, ville det ikke knekke Medicus-hengslet også. Den eneste måten å få pinnen tilbake uten å knekke hengslet er å løfte håndleddet opp. Ta en titt på Medicus nyhetsbrev på et tidspunkt og prøv å plukke ut følelsen du prøver å oppnå med dette treningshjelpemidlet.

Neste gang du ser på The Golf Channel og ser en informativ reklamefilm om et av golftreningshjelpemidlene som er nevnt, ta deg tid til å faktisk se den. Finn ut hvilke treningshjelpemidler som hjelper golfere med å forbedre seg. Føler du på samme måte som du prøver å lære bort treningshjelp? Gjør du golfspillet ditt mer komplisert hvis håndleddene dine er for stramme? Eller feil vei?

Disse produktene, golftreningshjelpemidler, er nyttige hvis du har dem, men du kan lære mye bare ved å se på hvordan de brukes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *