Grunnleggende bevegelser og triks for rystelser (AKA Chatter Ring)

Av | oktober 19, 2021

Jitter Ring er også kjent som Chatter Ring blant mange andre navn!

Hold fast i metallringen og slå på de mindre fargede platene. Når ringen roterer, begynner platene å rotere raskere og raskere, akkurat som mini-gyroskoper! Utgangspunktet er utfordringen å holde alle skivene i gang, så er det mange triks og øvelser å mestre!

Hvordan virker det? (Her kommer litt vitenskap!) Jitterringen er bare 5 små topper av virkelig uvanlig design, som er innebygd på toppen av en metallring slik at de kan rotere fritt. Har du noen gang lagt merke til at når en mynt snurrer på en overflate, ser det ut til å snurre mye raskere før den stopper? Det samme gjelder disse små toppene! Du må holde hver av disse små toppene konstant! Denne rotasjonen av rotasjonsaksen kalles «presesjon» og får ringen til å rotere ved å trykke på den ene siden av det øverste hullet. Kontaktpunktet mellom ringen og toppen kan betraktes som et gir som endrer bevegelsen til ringen som beveger seg oppover til den øverste rotasjonsbevegelsen.

Slik kommer du i gang

  1. Hold en stor metallring med en hånd.
  2. Bruk den andre hånden til å snu vaskemaskinen. En metode som fungerer spesielt godt er hvis du plasserer fingrene på pekeren i midten av ringen og deretter endrer fingrene med fingeren.
  3. Når perlene begynner å vibrere, må du rotere ringen selv. Det du gjør her er å trekke den store ringen ut av de små perlene! Friksjonen av denne handlingen holder kornet vibrerende / roterende raskt.

Hvis du har problemer med dette grunnleggende trekket, ikke bekymre deg, du er ikke alene! De mest nyttige tipsene jeg kan gi er:

  • Prøv å spille alle perlene jevnt når du starter ringen. Husk at målet er å vibrere kornene, ikke å håndtere dem med så mye kraft som mulig. Bruk en lett, men fast berøring.
  • Prøv å flytte ringen godt uten å vippe den fra side til side. Du vil legge merke til at jo raskere du beveger ringen, jo høyere blir perlene i hendene dine.
  • Øv, øv, øv! Du må mestre dette trikset før du kan gjøre noen av følgende triks!

Noen flere triks

Kast og fang: Du bør kunne kaste og fange Jitter -ringen når perlene begynner å rocke. Det krever litt øvelse å holde perlene fra å stoppe og ta et sterkt grep (og ikke fange ringen på delen der perlene er!) Så snart du fanger dem, begynner du å mate den store ringen for å beholde perlene farten igjen. Hvor mye høyde kaster og fanger du mens kornene fortsetter å rotere?

Rundtur: Ta ringen med en hånd og begynn å rotere. Du må fortsette å flytte de store ringperlene hele tiden, ellers stopper perlene. Når ringen er rotert helt, må du huske at ringen skal gå i motsatt retning av perlene! Det er ikke så lett som du tror! Du kan velge å rotere ringen 360 grader eller nå punktet der du mater ringen bakover, og deretter returnere ringen slik du snudde den. Det er lettest å rotere med klokken med venstre og omvendt med høyre.

En hånd: Når du flytter kornene fremover, kan du bare bruke en stor ring for å fortsette å mate kornene. Det er ganske komplisert, men du kan holde det henge lenge! I utgangspunktet må du starte perlene (med begge hender), trekke ringen mot deg og ned, deretter ta den fra deg og trekke ringen igjen (og gå videre!)

360 flip hjem: For å bli fanget i en veldig rask ring og skyte høyt, men i luften, la oss snurre en hel runde laget med en god film, slik at du kan fange den og fortsette.

Fotstart: Hold ringen nede og rull den med ytterkanten av foten lett, men godt for å rotere perlene.

Bussjåfør: For å gjøre dette må du holde jitterringen mens du kjører bussen, og deretter rotere den. Vær forsiktig hvis du ikke spiller hånden!

Vend: Slip kastet, ta det og gå videre.

Hold til sidene: Roter Jitter -ringen til siden og endre vinkelen du holder.

Slå på hånden: Roter Jitter-ringen i hånden og fortsett.

Kast på skulderen: Kast Jitter -ringen over skulderen og fortsett.

Berg-og-dal-bane: Trikset er ganske enkelt, men det trenger et godt grep. få ringene avrundet og roter hele ringen 180 grader, hvordan den ville være plassert hvis den var på bakken. Du kan gå hånd i hånd frem og tilbake for å sirkle ringene rundt hovedringen og holde hendene unna. det er der håndtaket kommer inn. Det vil være en annen eller to ganger at du holder hovedringen vertikalt fra den ene kanten uten å la den andre siden falle. det er vanskelig å forklare, men hvis du har et sett i hendene, er det lett å se hva jeg holder på med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *