Forstå Square D Circuit Breaker delenummer

Av | januar 7, 2022

Square D-brytere er en av de mest populære bryterne på markedet i dag, og har vært populære i mange år. Kommersielle Square D-brytere bruker et komplisert nummereringsskjema, som kan være svært gunstig for forståelsen. Disse metodene gjelder både nye og brukte brytere.

Først ser vi på et vanlig Square D delenummer tilgjengelig som en ny eller brukt bryter, Square D KA36200.

Rammetype: K

Gå i stykker: EN

Slutten: –

Antall stolper: 3

Volt: 6 (600)

ampere: 200

Suffiks:

Som du kan se i dette eksemplet betyr delenummeret KA36200 at det er en ramme av K-type, standard avbrudd, 3 poler, 600 volt og 200 ampere. Disse typer brytere er vanligvis i en rekke varianter, oftest med forskjellige strømstyrker. En 300 amp bryter vil bli nummerert som KA36300.

Square D tilbyr mange typer rammer. Rammetypen bestemmer størrelsen, formen og stilen til bryteren. Pausen har flere alternativer. A = Standard, C = Høy, I = Strømbegrenset, Y = Standard (kun F-ramme). Terminalalternativer: Ingen = I-Line, F = Lugs Nei, L = Lugs i begge ender, P = Lugs off i endene.

Suffikset gir mange muligheter:

F = Kun ramme

G = Jordfeil

DC = 500Vdc

M = Støpt boksbryter

MT = Øvre matehull

V = Visningsvindu

Ved å forstå dette nummereringsskjemaet kan du dechiffrere delen på en hvilken som helst D-firkantbryter. Hvis du har en KA36070, men trenger å installere en 100 amp, bør du vite for å bestille en KA36100.

For boligbrytere er Square D QO den mest populære typen ramme. Square D-brytere er tilgjengelig i oppussingsbutikker og nettbutikker. Mange nettbutikker selger også brukte Square D-brytere. Disse brukte bryterne er levedyktige alternativer når en elektriker ikke kan kjøpe en erstatningsbryter gjennom tradisjonelle stikkontakter. Når huseiere står overfor behovet for å erstatte en hjemmebryter, kan de vanligvis finne en erstatning for en lokal maskinvare- eller elektrisk leverandør.

Hvis du bytter ut en Square D-svitsj og trenger en bryter med et suffiks, kan det eneste alternativet være å kjøpe direkte gjennom Square D. Mange av disse bryterne faller inn i klassen for spesialtilpassede brytere og er kun tilgjengelige i Square. D, og ​​er ofte spesialbygde hvis de ikke er lett tilgjengelige på et lager.

Square D har lenge vært en pioner innen nye og brukte brytere. I 1951 ble den første plug-in-stilen til breaker utgitt, en stil som fortsatt brukes i dag. I 1991 ble Square D kjøpt av et fransk selskap, Schneider Electric. Schneider Electric fortsetter å bruke navnet Square D for alle amerikanske markedsbrytere. Selv om Square D nå eies av et annet selskap, er kvaliteten og brukervennligheten av produktet uovertruffen.

Square D-brytere er tilgjengelige i nesten alle husforbedringsbutikker, fra jernvareforretninger og nettleverandører. Mange brytereleverandører tilbyr nye og brukte Square D-hammere. Noen butikker spesialiserer seg på utdaterte og brukte Square D-brytere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *