Forlovelsesringer – Velg den perfekte ringen til brudgommen din

Av | november 4, 2021

Gratulerer! Du ba ham om å gifte deg med en vakker partner, men nå står du overfor den misunnelsesverdige jobben med å velge den perfekte forlovelsesringen. Hvor skal du begynne når det gjelder å kjøpe smykker?

Det viktigste å bestemme når du velger en forlovelsesring er …

Vil du kjøpe henne en forlovelsesring selv og overraske eller hjelpe henne. Hva er det beste svaret? Det avhenger helt av situasjonen din, hvis du føler deg trygg på at du vet hva han liker og hva han ikke liker med ringen sin, fortsett og ta en avgjørelse selv. Hvis du er som menn flest og du har «ingen anelse» om mote og smykker, er det kanskje best å be din kone hjelpe til.

Hovedhindringen for å komme tilbake til scenen senere er at du ikke trenger å gi den til ham når du foreslår en forlovelsesring. Alternativet ville bare vært å gi noe tilbake ennå, kanskje en billig enkel ring eller en diamant som kan bli en del av ringen når kjæresten din hjelper deg i utformingen.

Neste avgjørelse er om du får en håndlaget forlovelsesring eller om du får et billigere alternativ til en masseprodusert skuespiller. Masseproduserte ringer kan bli funnet i de store smykkebutikkene dine, og håndlagde alternativer vil kreve at du finner en lokal gullsmed slik at du kan tilpasse en ring.

Det beste med en håndlaget ring er at det er et helt unikt smykke og er skreddersydd for dine designønsker. Ja det vil koste litt mer, men hvis du virkelig står bak en spesiell ring, er det ikke noe valg. Det må være håndlaget.

Det siste du trenger å gjøre er manuelt å finne en gullsmed eller butikk som vil lage din perfekte giftering. Dette er et flott sted å starte et enkelt Google-søk som inkluderer din lokale by. Kontakt dem direkte og ikke late som du vet alt. Å kontakte menn som ikke kan noe om smykker er noe de gjør hver dag; de vil hjelpe deg med alle spørsmål, selv om de er dumme. Du kan også spørre brudgommen vår om å få noe å gi bort når du faktisk frier. Gratulerer igjen og glad forlovelsesringshopping.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *