Forever armbåndsur for kvinner – DW0221

Av | januar 4, 2022

Vår nåværende anmeldelsesartikkel handler om Dolce og Gabbanas DW0221 Forever armbåndsur, som er en del av Dolce og Gabbanas utvalg av designerklokker. Foreløpig er dette en av de mest solgte i verden av stilige klokker.

Klokkekassen og armbåndet er laget av slitesterkt rustfritt stål, og dette gir dette spesifikke armbåndsuret et virkelig luksuriøst helhetsinntrykk. Med alle de rene og smakfulle linjene den har, gjør dette at den kan fungere som smykker.

Boksen og rammen gir styrke og beskytter også ansiktet. Urskiven er egentlig en minimalistisk kullsvart firkant uten noe bilde å snakke om, med små sølvfargede visere. Et lite D&G-logodesign kan bli funnet ved 12-tiden.

Normalt i de fleste Dolce og Gabbana armbåndsur er generelt et ripesikkert mineralkrystallvindu og også en pålitelig kvartsbevegelsesmekanisme. Unødvendig å si at det samme gjelder DW0221 Forever Watch.

Det brede armbåndet i rustfritt stål har en beskåret design av firmalogoen, og lukkingen av smykket gir ekstra sikkerhet. Dolce & Gabbana Women’s DW0221 Forever Timepiece er et veldig stilig damearmbåndsur; diameteren på esken er tjuefem mm og tykkelsen på esken er litt mer enn det vi er vant til i en dameklokke, og den har en ekstra kraft, men likevel er den bare ni tusen · Meter. Armbåndet i rustfritt stål er 19 millimeter bredt. Det er imidlertid et ganske lett armbåndsur, med kun 3,68 oz, og det er ganske behagelig å bruke dette armbåndsuret. En ting å huske på er at du ikke kan justere lengden på armbåndet. Hvis du har små armer, forstå at det er et armbåndsur, men det vil fortsatt se bra ut på deg. Det kan føles litt rart første gang du bruker det, for alle som er vant til stramme armbåndsur.

Vi vil nå se gjennom funksjonstabellen:

Produsent: D&G: Dolce & Gabbana

Delenummer: DW0221

Elementform: kvadratisk

Type skivevindumateriale: Mineral

Skjermtype: analog

Lukking: smykkelukking

Kassemateriale: rustfritt stål

Diameter på boksen: 25 mm

Bokstykkelse: 9 mm

Båndmateriale: rustfritt stål

Bandlengde: kvinnelig standard

Båndbredde: 19 mm

Bandfarge: sølv

Kulefarge: svart

Rammemateriale: rustfritt stål

Fasfunksjon: stasjonær

varevekt: 3,68 gram

Urverk: Japansk kvarts

Vanntett dybde: 99 fot

Vi mener at denne verdien er veldig egnet for dette spesifikke armbåndsuret, da det også kan sees på som en elegant del av smykker. Som et resultat kan dette sofistikerte armbåndsuret gå med alle gjenstander i skapet ditt, og det er ingen aldersgrense hvis du tenker på å få det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *